hu en
2022. Augusztus 07. 09:00  -  Óházy Bálint   -   honvedfc.hu   -   Fotó: honvedfc.hu
ELLEN-ÉRV
Tam Courts: "A saját játékunkra kell fókuszálnunk"

A Budapest Honvéd vezetőedzője abban bízik, hogy játékosai tökéletesen hajták majd végre a pályán azt, amire készültek a héten.

"Előre kell néznünk, ezért a héten már végig a vasárnapi bajnoki lebegetett a szemünk előtt. Ami a Fehérvárt illeti, ellenfelünknek bő a kerete, így biztosan bírja a kétfrontos terhelést, nekünk pedig az a legfontosabb, hogy magunkra koncentráljunk, a saját játékunkra fókuszáljunk, hogy tökéletesen hajtsuk végre azt a pályán, amire előzetesen készülünk. Ennek szellemében gyakoroltunk az edzéseken, hogy maximálisan kihasználjuk a rendelkezésre álló időt, és hiszem, hogy vasárnap estére készek leszünk a következő kihívásra" - nyilatkozta a vasárnap este 20 órakor kezdődő bajnoki előtt a Honvéd vezetőedzője, Tam Courts.

CÍMKÉK
2022-2023 OTP Bank Liga MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek