hu en
2022. Augusztus 07. 23:17  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kenan Kodro: "Nagyszerű mérkőzést játszottunk az elejétől a végéig"

A Honvéd ellen is gólt szerző csatárunk szerint vasárnap este sikerült feltenni az i-re a pontot a csütörtök esti győzelmet követően.

"Nagyszerű mérkőzést játszottunk az elejétől a végéig. Már csütörtökön sikerült megalapoznunk a heti jó teljesítményt, ma pedig feltettük az i-re a pontot. A Honvédnak is minőségi játékosai vannak, de nem kérdés, hogy ma mi voltunk a jobb csapat a pályán. Csatárként az a dolgom, hogy a tizenhatoson belül jól helyezkedjek és várjam a labdát. A gólomnál egy erősen középre lőtt labdát kaptam, de szerencsére sikerült megoldanom a helyzetet és gólra váltanom. Jövő héten is két fontos meccs vár ránk, most elsőként a Petrocub elleni visszavágóra készülünk, utána pedig vasárnap a Ferencváros otthonában kell majd jól teljesítenünk" - nyilatkozta a Budapest Honvéd ellen 4-0-ra megnyert bajnoki második gólját szerző Kenan Kodro.

CÍMKÉK
Kenan Kodro 2022-2023 OTP Bank Liga MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek