hu en
2022. Augusztus 02. 13:35  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Továbbjutás esetén az 1. FC Köln vár ránk az EKL-rájátszásban

Az EKL playoff első meccsét Kölnben rendezik meg. 

14:27 - Köszönjük a figyelmet, találkozzunk csütörtökön 20:55-kor a MOL Aréna Sóstóban, amikor az FC Petrocub Hîncești csapatát fogadjuk az EKL 3. selejtezőkörében.

14:25 - Augusztus 18-a és 25-e lesz az EKL-rájátszás két mérkőzésnapja. 

14:20 - Továbbjutás esetén a Bundesligaban szereplő 1. FC Köln lesz az ellenfelünk. Az első találkozót Kölnben rendezik meg. 

14:08 - A sorsolás a bajnoki ág sorsolásával kezdődik.

14:04 - A szabályok és a sorsolásra váró csapatok ismertetése zajlik.

13:59 - Hamarosan kezdődik a sorsolás, az alábbi linken te is élőben nézheted, kit kaphatunk az EKL harmadik selejtezőkörében. 

13:50 - Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a sorsolást követően még előfordulhatnak változások, így az UEFA által később kiadott dokumentumok megérkezése után - a sorsolástól számított 24 órán belül - válik csak hivatalossá a sorsolás eredménye!

13:40 - Köszöntünk benneteket, 14:00-kor kezdődik az Európa Konferencia Liga rájátszásának sorsolása. Rajtunk kívül még egy magyar csapat is érdekelt a sorsoláson, a Kisvárda.

Ahogy arról hétfőn beszámoltunk, az UEFA szokásos módon szűkítette a lehetséges ellenfelek listáját, ezek szerint cseh, görög, ciprusi, szerb, ukrán, román vagy német ellenfelet kaphatunk az EKL-rájátszásban, amennyiben sikerül kiharcolnunk a továbbjutást a moldáv FC Petrocub Hîncești ellen.

Fontosabb nyári dátumok az EKL-el kapcsolatban:

• Augusztus 2.: Sorsolás - 4. selejtezőkör (playoff) párosításai
• Augusztus 4. és 11.: Mérkőzésnap - 3. selejtezőkör oda- illetve visszavágó
• Augusztus 18. és 25.: Mérkőzésnap - 4. selejtezőkör (playoff) oda- illetve visszavágó
• Augusztus 26.: Csoportkör sorsolása

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek