hu en
2022. Június 24. 19:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Két török és egy ciprusi csapattal játszunk nemzetközi felkészülési mérkőzést Ausztriában

Július 3. és 15. között Ausztriában edzőtáborozik a Vidi, ezidő alatt három nemzetközi edzőmeccset játszik Michael Boris együttese.

Csapatunk július 3-án, vasárnap Ausztriába, Loipersdorf-ba utazik edzőtáborba. Érdekesség, hogy 2015-ben már edzőtáborozott csapatunk a magyar határhoz közeli településen, de az akkori keretből csak Kovács István tagja ma is a Vidinek.

Michael Boris együttese három nemzetközi felkészülési mérkőzést fog játszani Ausztriában. A ciprusi Aris Limassol - ahol az előző idényben Bognár István kölcsönben futballozott - a negyedik helyen végzett hazája bajnokságában és hozzánk hasonlóan ők is azerbajdzsáni ellenfelet (Neftçi Bakut) kaptak az EKL-ben. A keret jelenlegi becsült értéke 13,28 millió euró.

A ciprusi együttes mellett két török sztárcsapattal is megmérkőzünk az edzőtábor ideje alatt. A Fenerbahce - ahol a magyar válogatott Szalai Attila is futballozik - az előző szezonban a második helyen végzett a török bajnokságban. A BL második selejtezőkörében az ukrán Dinamo Kijev ellen fognak megmérkőzni. A keret becsült értéke 143,5 millió euró.

A Galatasaray az előző szezonban csak a 13. helyet szerezte meg a török bajnokságban, így ők idén nem vesznek részt a nemzetközi kupaküzdelmekben. A gyengébb teljesítmény ellenére rendkívül erős csapatról van szó, a keret becsült értéke 104 millió euró. 

A mérkőzések időpontjai:

Július 6., 18:30 - MOL Fehérvár FC - Fenerbache
Júllus 10., 17:30 - MOL Fehérvár FC - Aris Limassol
Július 13., 19:00 - MOL Fehérvár FC - Galatasaray

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek