hu en
2022. Június 12. 13:30  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
KÜLFÖLDI VÁLOGATOTTAK
Zivzivadze ismét győztes meccsen lőtt gólt a Nemzetek Ligájában

Zivzivadze és Kodro válogatottja is vezeti Nemzetek Ligája-csoportját, Stopiráék barátságos mérkőzést játszottak.

A Bulgária elleni 5-2-es győzelem után Észak-Macedónia ellen is három gólos sikert aratott Georgia (Grúzia) válogatottja, amely idegenben győzött 3-0-ra. Budu Zivzivadze ezúttal is betalált, a kezdőként pályára lépő támadónk szerezte az 52. percben csapata első gólját, a 71. minutumig volt a pályán. A következő mérkőzését vasárnap 18 órától Bulgária ellen, hazai pályán játszó grúzok három forduló után vezetik csoportjukat a Nemzetek Ligája C-divíziójában.

Az NL B-divíziójában Rus Adrián és Kenan Kodro válogatottja is pályára lépett szombaton, Románia hazai pályán 1-0-ra verte Finnországot, Bosznia-Hercegovina idegenben játszott 1-1-es döntetlent Montenegróval. Az elmúlt két válogatott mérkőzésén kezdőként pályára lépő Rus ezúttal a kispadon kapott helyet, Kodro pedig kisebb sérülés miatt nem lehetett ott nemzeti csapata keretében - egyébként utóbbi válogatottja áll a csoport élén.

A Zöld-foki Köztársaság barátságos mérkőzésen maradt alul 1-0-ra idegenben Ecuador ellen, Stopira csereként a 64. percben állt be.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek