hu en
2022. Június 04. 19:55  -  Óházy Bálint   -   Fotó: Réti Zsolt
Válogatott: Bravúrgyőzelem Anglia ellen!

Nego kezdett, Fiola csereként lépett pályára az Anglia ellen 1-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Puskás Arénában.

Nego Loic-kal a kezdőcsapatában lépett pályára a magyar labdarúgó-válogatott első mérkőzésén a Nemzetek Ligája A-divíziójában Anglia ellen a Puskás Arénában.

Magyar válogatott játékosunk a 13. percben közel járt a gólpasszhoz a tavalyi Eb-n ezüstérmes angolok ellen, jobbról érkező pontos beadását azonban Szoboszlai nem tudta a hálóba továbbítani. A 37. minutumban szinte megismétlődött a jelenet, Nego ismét jobbról adott be, Szoboszlai a hosszún érkezve azonban nem találta el jól a labdát. Az első félidő gólnélküli döntetlennel zárult, de a mieink játszottak veszélyesebben, a lövések és helyzetek számában is felülmúltuk az angolokat.

Nego a második játékrészben is több veszélyes beadással próbálkozott, majd a 67. percben megszereztük a vezetést: a Nagy Zsolt elleni szabálytalanságért megítélt büntetőt Szoboszlai váltotta gólra (1-0)! Nemzeti csapatunknak ezt követően a vezetés megduplázására is lett volna esélye, ami nem jött össze, azonban végig stabilan védekeztünk és nem engedtünk nagy helyzeteket a szigetországiak válogatottjának. A 82. percben a MOL Fehérvár FC másik válogatottja, Fiola Attila is pályára lépett, aki a hátralevő játékidőben több szép szerelést is bemutatott.

Válogatottunk a rendes játékidőben 22 mérkőzés óta veretlen Anglia elleni 1-0-s bravúrgyőzelemmel kezdte szereplését a Nemzetek Ligája legmagasabb osztályában, Marco Rossi együttesére júniusban további három találkozó vár.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek