hu en
2022. Május 13. 11:50  -  Óházy Bálint   -   molcsapat.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Sallói István: "Óriási köszönet jár a Vidi-tábornak!"

Sportigazgatónk a molcsapat.hu-nak nyilatkozott az Európa Konferencia Liga-kvalifikációt követően.

Szerdán este eldőlt, hogy csapatunk a 2022/2023-as szezonban is szerepel majd az Európa Konferencia Ligában, a Ferencváros kupagyőzelmének következtében ugyanis az OTP Bank Liga 4. helyezettje, azaz a MOL Fehérvár FC is indulhat az EKL-ben. Ennek apropóján sportigazgatónkkal, Sallói istvánnal készített interjút a molcsapat.hu. 

“Nem így terveztük, de megragadtuk az utolsó szalmaszálat, és ha a következő szezonban feljutunk a Konferencia Liga főtáblájára, már senki nem fog azzal foglalkozni, hogy értük el az európai kupaszereplést érő helyezést. Nincs szó arról, hogy ünnepelnénk, de tudunk örülni annak, hogy megszereztük az európai kupaindulás jogát, mert a Vidinek ott van a helye a nemzetközi mezőnyben. Abban, hogy sikerült felállnunk a mélypontról, a szurkolóinknak nagyon nagy szerepük volt. Amikor a csapat történelmi mélyponton volt, odaálltak a játékosok mellé, nem bántották őket, hanem folyamatosan támogattak. Ha ők nincsenek, talán nem is tudtunk volna kitörni a spirálból, és most nem beszélgetnénk arról, hogy újra ott leszünk Európában. Óriási köszönet jár a Vidi-tábornak!"

A teljes cikket a molcsapat.hu-n, ide kattintva olvashatod el.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek