hu en
2022. Május 09. 11:10  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Sabanov, Pinto és Zulj a forduló álomcsapatában

A hétvége húsz legjobb teljesítményét nyújtó játékosa közé négyen kerültek be a Vidiből.

Az OTP Bank Liga idei szezonjának utolsó előtti, 32. fordulója után is elkészítette statisztikai elemzését az InStat. Az elemzőcég adatai szerint az Újpest otthonában 1-1-es döntetlent játszó csapatunk a passzok számában másodikként, labdabirtoklásban és az összesített InStat-index terén harmadikként zárt a mezőnyben.

A forduló húsz legjobb teljesítményét nyújtó játékosa közé a Vidiből négyen kerültek be: Artem Sabanov 261-es indexszel negyedikként, Rúben Pinto 260-nal ötödikként, Peter Zulj 243-mal tizenharmadikként, Nikolics Nemanja 238-cal tizenkilencedikként végzett. A forduló legjobbjaiból összeállított csapatba ezúttal Sabanov, Pinto és Zulj került be.

Az OTP Bank Liga 32. fordulójának álomcsapata az InStat-értékelések alapján (4-1-4-1-es felállásban):

Szappanos Péter (Honvéd, 256) - Andrei Peteleu (Kisvárda, 265), Batik Bence (Honvéd, 268), Artem Sabanov (MOL Fehérvár FC, 261), Matheus Leoni (Kisvárda, 245) - Rúben Pinto (MOL Fehérvár FC, 260) - Bojan Miovski (MTK Budapest, 256), Aissa Laidouni (Ferencváros, 244), Peter Zulj (MOL Fehérvár FC, 243), Medgyes Zoltán (Gyirmót, 232) - Futács Márkó (MTK Budapest, 265)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek