hu en
2022. Május 07. 21:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Matematikailag is feljutott az NB I-be női csapatunk!

A szombati játéknapon eldőlt, hogy a Simple Ligában szerepel a következő szezonban Gajdóczi Tibor együttese.

A Női NB II Nyugati csoportjának szombati játéknapja egy olyan mérkőzéssel indult, amelyen ugyan a Vidi focista hölgyei nem léptek pályára, mégis fontos volt az eredménye a feljutás miatt. A 10:00 órakor kezdődő Kelen SC-Budaörs mérkőzésen 2-1-es hazai győzelem született, így már ekkor eldőlt, hogy a MOL Fehérvár FC felnőtt női csapata egy esti győzelemmel a 2022/2023-as szezonban az élvonalban szerepel majd! 

A Zala megyei Nován pedig a papírformának megfelelő magabiztosan húzta be a három pontot Gajdóczi Tibor csapata, Szehofner Vivien és Szabó Bernadett góljaival 2-0-ra legyőzték az Ada Nova együttesét, így ekkor biztossá vált, amit eddig is sejtettünk, azaz, hogy sikerült a feljutás és ősztől már a legjobbak között bizonyíthatnak a vidis hölgyek!

Az aranyérem sorsáról az utolsó fordulók döntenek majd, de amennyiben legyőzzük a Csepel és a ZTE együttesét is, úgy biztosan Vidi-aranyérmet ünnepelhetünk majd május 21-én.


 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek