hu en
2022. Május 03. 21:30  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Dárdai Palkó: "Megérdemelt győzelmet arattunk"

A Honvéd elleni győztes mérkőzésen a vezetést megszerző játékosunk kiemelte, a hátralevő két bajnokiból is ki kell hoznunk a maximumot.

"Jól kezdtük a mérkőzést, megszereztük a vezetést, utána pedig tudatosan adtuk át kicsit a területet, hiszen sűrű napok után és előtt vagyunk. A második félidőben szerettük volna megszerezni a harmadik gólt is és ezzel végleg lezárni a mérkőzést, ez nem jött össze, azonban összességében így is megérdemelt győzelmet arattunk. Néhány héttel ezelőtt betegség hátráltatott, azóta viszont újra nagyon jól érzem magam a pályán és érzem az edzői stáb bizalmát is. Közel a bajnokság vége, de nem állhatunk meg, keményen dolgozunk tovább azért, hogy a hátralevő két bajnokiból is kihozzuk a maximumot" - nyilatkozta a Budapest Honvéd elleni 2-0-s győzelem után első gólunk szerzője, Dárdai Palkó.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek