hu en
2022. Május 03. 21:10  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd bajnokit

Michael Boris és Nebojsa Vignjevic nyilatkozott a lefújás után az újságíróknak.

Michael Boris:

"Az volt a célunk, hogy aktívak legyünk, mi irányítsuk a találkozót, mindenképp mi akartuk megszerezni az első gólt. A második találatot is nagyon jókor szereztük, közvetlenül a szünet előtt. Az első félidőben még Bőle, Zsótér és Lukic is a padon volt, de számítottunk rá, hogy valamire készülnek. Miután beállt, Lukic folyamatosan nagyon elől volt, és többször kialakult egy az egy elleni szituáció, ezért változtattunk és Palkót hátrébb vontuk. A védelmünk is nagyon jól teljesített Sabanov, Stopi és Adrián is jó teljesítményt nyújtottak és Daninak is fontos védései voltak. Funsho és Ivan jól szálltak be a meccsbe, elégedett vagyok, hiszen elértük a célunkat, megszereztük a három pontot. Figyeljük, hogy mi történik még a bajnokságban, és készülünk az Újpest elleni találkozóra."

Nebojsa Vignjevic:

"Mindenekelőtt szeretnék gratulálni a Vidinek a győzelemhez! Azt gondolom, hogy jól kezdtünk, voltak lehetőségeink. Abban reménykedtünk, hogy mi szerezzük az első gólt, ez sajnos nem így történt. Miután a Fehérvár megszerezte a vezetést, jól néztünk ki, egy csapatként küzdöttünk, de kijött a minőségbeli különbség, talán balszerencsések is voltunk. A második gól után aztán még nehezebb helyzetbe kerültünk, sajnos nem tudtunk visszajönni a meccsbe. A második félidőben is próbálkoztunk, de egy ilyen csapat ellen nem lehet ennyi lehetőséget kihagyni. Vannak dolgok, amivel elégedett vagyok, főleg az első félidőben, de sajnos veszítettünk és ez a lényeg."

A teljes sajtótájékoztató megtekinthető ide kattintva.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek