hu en
2022. Április 30. 21:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte a DVSC - MOL Fehérvár FC bajnoki mérkőzést

Michael Boris és Joan Carrillo nyilatkozott a lefújás után az újságíróknak.

Michael Boris: 

“Az első félidőben megmutattuk, hogy mi történik akkor, ha előre játszunk és előrefelé védekezünk, erre készültünk az egész héten. Sokan említették, hogy időre van szükség ahhoz, hogy összeérjen a csapat, de úgy érzem, bizonyítunk, hiszen már hetek óta veretlen a csapat. Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, a másodikban talán nem védekeztünk annyira agresszívan, volt, amikor több területet hagytunk a Debrecennek, de a csapat erejét bizonyítja, hogy így sem kaptunk gólt. A cseréink is jól szálltak be, és hála egy gyorsan elvégzett szabadrúgásnak, Loic fejesével lezártuk a meccset. A tervünk megvan, meg kell szereznünk a negyedik helyet és bízunk a Ferencváros kupagyőzelmében, hogy kijussunk a nemzetközi porondra. Gratulálok a játékosaimnak, a stábnak és a szurkolóinknak is!"

Joan Carrillo: 

“Gratulálok a Vidinek, a mai mérkőzésen jobban játszottak, és kihasználták a hibáinkat. Rosszul kezdtünk, majd 2-0-s hátrányban mehettünk szünetre. Ezen szerettünk volna változtatni a második játékrész elején, de nem sikerült szépítenünk, a harmadik gól pedig eldöntötte a meccset. Sajnos a mérkőzés előtt rengeteg problémával küzdöttünk, tegnapról mára is változtatnunk kellett az összeállításon, de most már előre kell néznünk, és holnaptól a folytatásra kell készülnünk.”

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek