hu en
2022. Április 29. 13:45  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Honvéd elleni bajnoki előtt is érdemes időben érkezni a MOL Aréna Sóstóba!

Az Aréna Teraszon már 16 órától sörakcióval várjuk szurkolóinkat, itt és a MOL Aréna Sóstó gyereksarkában is fellépnek a Főnix SE táncosai.

A szezon utolsó előtti hazai bajnoki mérkőzésén, május 3-án a Budapest Honvéd látogat hozzánk. A 18:30-kor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz) az Aréna Teraszon már 16 órától, a MOL Aréna Sóstóban 17 órától várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

Aréna Terasz, 16:00-tól

• sörakció a meccs kezdetéig: három korsó Dreher áráért négyet kapsz!
• a Főnix SE táncosainak fellépése
• kapuralövés
• zászlólengetés
• mini gyereksarok 

MOL Aréna Sóstó, 17:00-20:45

• ajándékágyúzás Stoplival a mérkőzés szünetében  
• csocsó
• kapuralövés 
• selfie- és fotófalak
• gyereksarok: színezők, meztervezés
• a Főnix SE táncosainak fellépése
• TOPDEKA-bajnokság 
• zászlólengetés 
• VidiShop akció
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal

A keddi meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 16:00-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk! Ugyanitt és a stadionban lévő gyereksaroknál is többször fellépnek majd a Főnix SE táncosai.

17:00 és 20:45 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó és csillámtetoválás

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz csillámtetoválást is, ezen kívül a gyerekeket színezőkkel várjuk!

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli ezúttal a szünetben érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a Budapest Honvéd elleni bajnoki előtt is fotófalunk segítségével.

► Tervezz Vidi-mezt!

A gyerekeket meztervezéssel várjuk a gyereksarokban: mindenki próbára teheti kreativitását és a lehető legváltozatosabb színekbe öntheti néhány ceruza segítségével a Vidi-mezeket.

► Kezet rá - hagyj nyomot a MOL Aréna Sóstóban!

Tavaly szeptemberben óta nagy siker aktivitásunk, amelyen a hazai meccsekre kilátogató gyerekek egy erre kijelölt falon ott tudják hagyni kézlenyomatukat a MOL Aréna Sóstóban!

► TOPDEKA-bajnokság

A szurkolói zónában tavasszal az első hazai meccstől az utolsóig próbára tehetik magukat a gyerekek és felnőttek egyaránt abban, hogy ki tud többet dekázni. A három legtöbbet dekázó felkerül egy táblára a szurkolói zónában, így mindenki láthatja majd, mennyit kell dekáznia az előkelő pozíciók eléréséhez. A TOPDEKA-bajnokság az utolsó hazai meccsig tart, ezt követően az első helyezett egy első hazai Vidi-mezt, a második és harmadik pedig egy-egy vidis ajándékcsomagot nyer.

► Lengess Te is Vidi-zászlót!

Az elmúlt mérkőzéseken elkészültek a szurkolói zónában közösen megfestett Vidi-zászlók, amelyek lengetéséhez szeretettel várunk minden gyermeket, aki részt vett a festésben vagy szeretne zászlót lengetni a Vidi-induló alatt a D1-es szektor kijáratánál.

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Klubunk jubileumi, Vidi80-as kiállítása megtekinthető a Vidi Múzeumban, ami mindenképp kötelező kirándulás egy Vidi-szurkolónak! Itt tekinthetitek meg kiállítva Nikolics Nemanjának azt a cipőjét, amivel a klubrekordot jelentő 112. bajnoki vidis gólját lőtte Gyirmóton. Ezen kívül többek között Tauser Zoltán asztali vidis zászlógyűjteménye is megtekinthető lesz kedden is. 

► Stadionbüfé

A Honvéd elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre került a fesztiválokról, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár-rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek