hu en
2022. Április 26. 09:30  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Rúben Pinto a forduló legjobbjai között

Portugál középpályásunk a szezonban először kapott helyet a forduló álomcsapatában.

Az OTP Bank Liga 29. fordulója után is elkészítette statisztikai elemzését az InStat. Az elemzőcég adatai szerint a Puskás Akadémiával 2-2-es döntetlent játszó csapatunkból Rus Adrián került be a forduló húsz legmagasabb InStat-indexét elérő játékosa közé, középhátvédünk 244-es indexszel a 19. helyen zárt.

Csapatszinten a támadások és az elvégzett szögletek számában másodikként, labdabirtoklásban és a passzok számában harmadikként végeztünk. A hétvége legjobbjaiból összeállított csapatba a szombaton a félidőben beállt középpályásunk, Rúben Pinto került be.

Az OTP Bank Liga 29. fordulójának álomcsapata az InStat-értékelések alapján (4-2-3-1-es felállásban):

Tordai Árpád (Mezőkövesd, 255) - Zoran Lesjak (ZTE, 233), Patrizio Stronati (PAFC, 255), Miha Blazic (Ferencváros, 255), Pászka Lóránd (Ferencváros, 264) - Emir Halilovic (ZTE, 243), Rúben Pinto (MOL Fehérvár FC, 237) - Florent Hasani (Gyirmót, 258), Alexandru Baluta (PAFC, 258), Claudiu Bumba (Kisvárda, 260) - Sahab Zahedi (PAFC, 270)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek