hu en
2022. Április 05. 13:13  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk az MTK elleni mérkőzésre

A teljes árú belépő elővételben 10%-os kedvezménnyel 1620 forintba, a kedvezményes jegyek elővételben, ugyancsak 10%-os kedvezménnyel 1080 forintba kerülnek, 14 év alatt pedig ingyen lehet megtekinteni az MTK - Vidi bajnokit.

Csapatunk április 10-én, vasárnap 17 órakor az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az MTK vendégeként lép pályára az OTP Bank Liga NB I 27. fordulójában.

Jegyvásárlás

Munkanapokon a VidiShopban 10:00-17:30 óra között (13:00 és 13:30 óra között ebéd szünet miatt zárva) tudjátok személyesen megvásárolni elővételben a belépőjegyeteket 10%-os kedvezménnyel. Jegyvásárláshoz nincs szükség klubkártyára és személyes adatokat sem kell megadni. Természetesen a teljes árú, illetve a diák- és nyugdíjas belépőket online is megvásárolhatjátok ugyancsak 10%-os kedvezménnyel!

A stadion kapuit a mérkőzés napján a találkozó előtt két órával, 15:00-kor nyitják ki. A meccs napján a stadion vendégpénztára a meccs kezdete előtt 3 órával, 14:00-kor nyit ki. A pénztárban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges

A meccs napján a helyszínen a teljes árú vendégjegy 1800 forintba kerül, míg a kedvezményes diák- és nyugdíjas belépő ára 1200 forint - ez utóbbi feltétele az érvényes diákigazolvány, vagy a 65. életév betöltése. 14 év alatti gyerekek részére 0 forintos regisztrációs jegyet kell váltani, erre viszont online nincs lehetőség, csak személyesen a VidiShopban, vagy a mérkőzés napján a vendégpénztárban.

Szurkolóink parkolni a környező utcákban tudnak, a stadion vendégszektorában lévő büfé pedig üzemelni fog. A Vidi-szurkolók beléptetése a Sport utca - Százados utca sarkán található 3-as számú beléptetőkapun történik, innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek