hu en
2022. Február 25. 22:36  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte a Paksi FC - MOL Fehérvár FC bajnokit

Michael Boris és Bognár György nyilatkozott a lefújás után.

Michael Boris:

“Egy 3-2-es vereség után nehéz értékelni, pláne így, hogy az utolsó percben vesztettük el a meccset. Jól kezdtünk, támadtunk, a védelem mögé kerültünk, és ahogy korábban is említettem, a Paks ellen ilyen játékra van szükség. Az első góljukat a 16-os sarkáról lőtték, ahol lehettünk volna agresszívak és blokkolhattunk volna, ahogy a második gólt is kivédekezhettük volna. A 2-0 után a döntetlen is csalódás lett volna, az utolsó perces paksi győzelem pedig csak fokozza ezt a csalódottságot. Most azon kell dolgoznunk, hogy kikeveredjünk ebből a vereségszériából, ehhez a játék már megvan, még az eredmény hiányzik. 2-1-nél Kodronak és Nikonak is volt nagy helyzete, majd 2-2-nél is eldönthettük volna a mérkőzést, ezeket a helyzeteket kell értékesítenünk a jövőben. A Vidinél mindig az a cél, hogy trófeákat nyerjünk, ebben a szezonban erre már csak a kupában van lehetőségünk, így nagyon fontos, hogy csütörtökön sikerrel vegyük a Győr elleni meccset.”

Bognár György:

“Az elmúlt héthez hasonlóan nagyon rosszul kezdtünk, a második bekapott gól után viszont elkezdtünk játszani, nyomást gyakoroltunk az ellenfélre. Az első félidő utolsó 15-20 percében nagyon tetszett a játékunk, ekkor meg is voltak a lehetőségeink és mezőnyjátékban is aktívak voltunk. A második félidőben leegyszerűsítettük a játékot azzal, hogy Böde Dani bejött Ádám Martin mellé, próbáltuk az ellenfél tizenhatosa környékén letámadni az ellenfelet, nyomást gyakorolni rájuk, ami a második játékrészben végig érezhető volt.  Sok kavarodás volt a kapuk előtt, kapufák voltak, egy méterről nem tudtuk bekotorni, de úgy érzem, ennek a nyomásnak köszönhetően tudtuk megnyerni a mérkőzést.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek