hu en
2022. Január 22. 14:15  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II: 4-3-as vereség a Paksi FC II ellen

Hiába vezetett a 20. percben már 2-0-ra a Vidi II, a második félidőben fordítani tudott a Paks második csapata. 

Szombat délelőtt Székesfehérváron a Paks NB III-as csapata ellen játszotta idei negyedik felkészülési meccsét a Vidi II. Szalai Tamás vezetőedző továbbra sem számíthatott 7 alapemberére sérülések és betegségek miatt. A mieink a Dala - Gulyás, Kuczi, Elek, Bihari - Mohl, Kovács - Dénes, Lehota, Babos - Hajdinger tizeneggyel kezdték a találkozót.

Már a 3. percben megszereztük a vezetést, Kovács lövését még bravúrral védte a fiatal paksi kapus, a kipattanót Hajdinger közelről a kapuba fejelte (1-0). Bő tíz perccel később Dénes Csanád Vilmos 18 méteres lövése a jobb kapufáról pattant a vendégek hálójába (2-0). A 23. percben Dala ütötte el kivetődve a 16-oson belül a paksiak támadóját, a sértett a büntetőt a jobb kapufa tövére lőtte, a kipattanót védőink szerezték meg és sikerült felszabadítaniuk. A folytatásban kiegyenlített játék zajlott a pályán, a vendégek azonban még a szünet előtt szépíteni tudtak.

Szünetben a Paks II sorcserét hajtott végre és néhány perc leforgása alatt sikerült 3-2-re fordítaniuk. Ekkor nálunk már nem volt pályán sem Mohl Dávid, sem pedig Kovács Bence, mindketten sérülés miatt voltak kénytelenek idő előtt elhagyni a pályát, helyükre az U19-es csapatból felhozott Zsédely Zalán és Vidovich Norbert álltak be. A második játékrész közepén Dénes Csanád Vilmos 11-esből egyenlített, az utolsó percekben pedig mindkét csapat a győztes gólért küzdött, ezt végül a vendég paksiak szerezték meg.

NB III-as csapatunk jövő héten Mórahalomra utazik edzőtáborba, a tervek szerint ott két felkészülési meccs vár Szalai Tamás tanítványaira.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek