hu en
2021. December 29. 10:50  -  Óházy Bálint   -   Fotó: mlsz.hu
Visszapillantó 2021 - OKTÓBER: Negóval a kezdőjében játszott döntetlent a Wembley-ben a válogatott

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2021 októberében Negóval a kezdőcsapatában ért el bravúros eredményt a magyar válogatott Angliában.

2021 októberében a magyar válogatott Nego Loic-kal a kezdőcsapatában, 68 év után szerzett pontot a Wembley Stadionban az angol válogatott ellen. A világbajnoki selejtező mérkőzés 23. percében a játékosunk ellen elkövetett szabálytalanságért kaptunk büntetőt, amit aztán Sallai magabiztosan értékesített. A találkozó 1-1-es eredménnyel zárult.

Két fontos bajnoki győzelmet arattunk a hónapban, a Budapest Honvédot Zivzivadze és Petrjak góljaival, a Paksot Petrjak és Kodro találataival győztük le, egyaránt 2-1-re.

Az U19-es magyar válogatott fiatal játékosunkkal, Fodor Péterrel a csapatában csoportelsőként jutott be az Európa-bajnoki selejtezők tavaszi elitkörébe.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek