hu en
2021. December 20. 17:40  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Öt játékosunk került be a forduló álomcsapatába

Kovács, Stopira, Lüftner, Petrjak és Nego került be a forduló legjobbjaiból összeállított csapatba.

Az év utolsó NB I-es fordulója után is elkészítette statisztikai elemzését az InStat. Csapatszinten a Mezőkövesdet legyőző együttesünk érte el a második legmagasabb InStat-indexet.

Az egyéni InStat-értékelések alapján öten is ott vannak a forduló legjobb húsz játékosa között: Stopira 291-es indexszel a harmadik, Kovács Dániel 283-mal a hatodik, Michael Lüftner 280-nal a kilencedik, Ivan Petrjak 279-cel a tizenegyedik, Hangya Szilveszter pedig 277-tel a tizenhatodik helyen zárt.

Hangya nyerte meg a fordulóban a legtöbb párharcot (22-ből 17-et), Petrjak pedig a legtöbb sikeres cselt mutatta be (8 próbálkozásából 6 volt sikeres). A forduló legjobbjaiból összeállított csapatba ezúttal öt játékosunk, Kovács, Stopira, Lüftner, Petrjak és Nego került be.

Az OTP Bank Liga 17. fordulójának álomcsapata az InStat-értékelések alapján (3-5-2-es felállásban):

Kovács Dániel (MOL Fehérvár FC, 283) - Adnan Kovacevic (Ferencváros, 298), Stopira (MOL Fehérvár FC, 291), Michael Lüftner (MOL Fehérvár FC, 280) - Ivan Petrjak (MOL Fehérvár FC, 279), Yanis Karabelyov (Kisvárda, 278), Nego Loic (MOL Fehérvár FC, 270), Emir Halilovic (ZTE, 287), Claudiu Bumba (Kisvárda, 288) - Ádám Martin (Paks, 272), Böde Dániel (Paks, 268)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek