hu en
2021. December 13. 13:55  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Makarenko, Lüftner és Stopira is a 16. forduló legjobbjai között

Csapatszinten a Vidi zárt a legmagasabb InStat-indexszel, négy játékosunk került be a forduló legjobb 20 futballistája közé.

A statisztikai adatok terén is jól teljesítettek játékosaink szombat este, az MTK Budapest otthonában 2-0-ra megnyert bajnokin - derül ki az InStat az OTP Bank Liga 16. fordulójáról készített elemzéséből.

Csapatszinten a Vidi érte el a legmagasabb InStat-indexet, 249-et a hétvégén, a forduló átlaga 229. Passzpontosságban is az élen végeztek játékosaink 86%-os pontossággal (az átlag 80%), míg labdabirtoklásban (58,84%) a második legjobb teljesítményt nyújtottuk.

Négy játékosunk került be a forduló húsz legmagasabb InStat-indexet kapott futballistája közé: Makarenko az egész mezőny második legjobb teljesítményét nyújtotta, míg Lüftner a hetedik, Petrjak a tizedik, Stopira pedig a tizenegyedik helyen végzett. Közülük hárman a posztjukon is a legjobbak között zártak, így bekerültek a hétvége legjobbjaiból összeállított csapatba is.

Az OTP Bank Liga 16. fordulójának álomcsapata az InStat-értékelések alapján (3-5-2-es felállásban):

Banai Dávid (Újpest, 272-es InStat-érték) - Herdi Prenga (Kisvárda, 287), Michael Lüftner (MOL Fehérvár FC, 280), Stopira (MOL Fehérvár FC, 277) - Zoran Lesjak (Zalaegerszeg, 276), Jevhen Makarenko (MOL Fehérvár FC, 289), Alexandru Baluta (Puskás Akadémia, 279), Bognár István (Paks, 266), Marijan Cabraja (Ferencváros, 296) - Yohan Croizet (Újpest, 286), Giorgi Beridze (Újpest, 279)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek