hu en
2021. Október 18. 09:43  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Dárdai, Kodro és Musliu a 9. forduló álomcsapatában

Három játékosunk is a legjobbak között volt az elmúlt hétvégén.

Az OTP Bank Liga 9. fordulója után is elkészítette statisztikai adatelemzését az InStat. Csapatszinten ezúttal a Vidi-játékosok hozták össze a legmagasabb átlagot az InStat-értékeket tekintve (253 - a forduló átlaga: 229), valamint nekünk volt a legtöbb lehetőségünk (13) és a legtöbb sikeres kulcspasszunk is (9).

Ami a labdarúgók egyéni mutatóit illeti: Dárdai Palkó négy helyzetet alakított ki társai számára, ebből három kulcspassz után született, ezekben a kategóriákban szélsőnk volt a legjobb a hétvégén. Nem is csoda, hogy bekerült a forduló legjobbjai közé, ahogyan megtalálható az álomcsapatban Visar Musliu és az ezúttal gólpasszal jelentkező Kenan Kodro is.

Az OTP Bank Liga 9. fordulójának álomcsapata az InStat-értékek alapján (4-2-3-1-es felállásban):

Dombó Dávid (Kisvárda, 271-es InStat-érték) - Szolnoki Roland (PAFC, 291), Visar Musliu (MOL Fehérvár FC, 280), Nikola Serafimov (ZTE, 279), Nagy Zsolt (PAFC, 288) - Cseke Benjámin (Mezőkövesd, 292), Emir Halilovic (ZTE, 281) - Dárdai Palkó (MOL Fehérvár FC, 258), Kenan Kodro (MOL Fehérvár FC, 270), Nemanja Antonov (Újpest FC, 289) - Varga Barnabás (Gyirmót, 280)

CÍMKÉK
Visar Musliu Dárdai Palkó Kenan Kodro 2021-2022 OTP Bank Liga MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek