hu en
2021. Október 15. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visar Musliu: "Bízom benne, hogy visszatérünk a győztes útra"

Észak-macedón válogatott védőnk már újra együtt készül a csapattal és győzelmet remél a Budapest Honvéd elleni bajnokin. 

"Sajnos az elmúlt időszakban sérülés miatt nem szerepelhettem a Vidiben, szerencsére azonban most már jól vagyok, a legutóbbi válogatott meccsen a németek ellen pályára is léptem. Ezúttal nem sikerült megismételnünk a tavaszi bravúrunkat, amikor 2-1-re nyertünk Németországban, küzdöttünk becsülettel, de el kell ismerni, jobbak voltak a németek. Annak ugyanakkor nagyon örülök, hogy ismét együtt készülhetek a Vidivel és nagyon várom már a Honvéd elleni bajnokit. Nagyon nehéz meccsre számítok, ellenfelünk jó formában van, mi viszont sajnos értékes pontokat veszítettünk az utóbbi időszakban. Bízom benne, hogy szombat este visszatérünk a győztes útra és itthon tartjuk a 3 pontot" - nyilatkozta honlapunknak észak-macedón válogatott védőnk. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek