hu en
2021. Október 14. 15:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk az Újpest FC elleni bajnokira

A belépőket elővételben a Vidishopban vagy online tudjátok megvenni, a mérkőzés napján pedig a helyszínen is lesz lehetőségetek jegyvásárlásra. Klubunk szurkolói buszt indít Újpestre. 

Az OTP Bank Liga NB I 10. fordulójában csapatunk a sereghajtó Újpest FC otthonába látogat október 22-én, pénteken 20 órakor. 

A találkozóra elővételben személyesen a VidiShopban vásárolhattok belépőt, ajándékboltunk nyitvatartási ideje hétköznapokon: 10:00-től 17:30-ig (ebédszünet 13:00 - 13:30)

Lehetőségetek van online jegyvásárlásra is, akár már mostantól erre a linkre kattintva. A mérkőzés napján a helyszínen is tudtok jegyet venni. A jegyvásárláshoz nem kell semmilyen adatot megadnotok és szurkolói kártyára sincs szükségetek.

A mérkőzésre az RBD a menetrend szerint 16.48-kor induló vonattal utazik, aki szeretne velük utazni, erre a járatra váltson jegyet!

A jegy ára elővételben a Vidi-szurkolók számára egységesen 2000 forintba kerül, míg a helyszínen a meccs napján 3000 forintért tudjátok megvenni a belépőtöket. 3 éves kor alatti gyermek számára nem kell jegyet venni. Az újpesti stadion vendégjegypénztárai 17 órakor, a stadion kapui pedig másfél órával a kezdés előtt, 18:30-kor nyitnak ki. A Vidi-drukkerek a Szusza Ferenc Stadion környékén lévő utcákban, a szabályoknak megfelelően tudnak parkolni, a stadionon belül pedig büfé üzemel majd. 

Védettségi igazolvány minden esetben szükséges. A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazanosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

SZURKOLÓI BUSZ

Klubunk ezúttal is szurkolói buszt indít a Vidi következő idegenbeli bajnokijára, az Újpest FC - MOL Fehérvár FC találkozóra.

A különjárat minimum 30 fő jelentkezése esetén közlekedik majd.

Jelentkezni a VidiShopban lehet nyitvatartási időben, október 21-én, 12.00-ig. A jegy ára 2500 forint, ami a biztosítást nem tartalmazza.

A busz október 22-én, pénteken 17.30-kor indul Budapestre a Piac térről, a Munkaügyi Központ elől, vissza pedig 22.15-kor.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek