hu en
2021. Október 13. 17:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Érdemes 18:00 órára megérkezni a MOL Aréna Sóstóba szombaton

Ezúttal is rengeteg programmal várjuk szurkolóinkat a Honvéd elleni találkozó előtt. A mérkőzés napján egy mammográfiás tanácsadásra épülő pont is létesül a mellrák elleni küzdelem kampányának részeként.

Október 16-án, szombat este a Budapest Honvéd FC látogat hozzánk. A 19:30-kor kezdődő mérkőzés előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz), már kapunyitástól, azaz 18.00 órától várunk mindenkit bemelegítő programokkal a MOL Aréna Sóstóba!

A mérkőzés napján a MOL Aréna Sóstóban létesül majd egy mammográfiás tanácsadásra épülő pont, részeként annak, hogy klubunk is csatlakozott a mellrák elleni küzdelem fontosságát hangsúlyozó kampányhoz. A mérkőzésen a szurkolói zónába érkeznek a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Mammográfiás Laborjának és a szervesen hozzá kapcsolódó Mammográfiai Szűrő Állomásának munkatársai, akik tanácsadás mellett, szeretnék felhívni a mammográfiás vizsgálat fontosságára a hölgyek figyelmét, az érdeklődőknek röviden összefoglalva a következőkben tudnak majd segíteni a mammográfiás szakasszisztensek:

 a mell önvizsgálat helyes technikai elsajátítása

 mammográfiás vizsgálatra időpont egyeztetés

 emlő vizsgálatokról, betegségeiről tájékoztatás

Mindezek mellett a kezdő tizenegy tagjai rózsaszín pólóban sétálnak ki a pályára, a cserék és a stáb tagjai pedig rózsaszín szalagot viselnek majd. 

18.00 és 21.45 között pedig a MOL Aréna Sóstón belül is több programmal várunk mindenkit a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó!

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz arcfestést és tetoválást is, akkor is, ha már felnőtt vagy. A gyerekeket színezőkkel és lufikkal várjuk!

 

► Vidis ajándékok, minden mennyiségben!

Amikor már mindenki rajtra kész, és elfoglaltad a helyed, várva, hogy a játékosok a pályára lépjenek, még Stopli és barátja fognak értékes nyereményeket ajándékágyúzni a szurkolóknak, a mellrák elleni küzdelem mellett folytatott kampány részeként pedig rózsaszín lufikat osztunk a stadionba érkezőknek. 

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a Honvéd elleni bajnoki előtt is fotófalunk segítségével.

► Életnagyságú karton Vidi-játékosok!

Klassz fotókat készíthettek az életnagyságú kartonjátékosokkal (Fiola Attila, Dárdai Palkó és Nikolics Nemanja).

 

► Kezet rá - hagyj nyomot a MOL Aréna Sóstóban!

Szeptemberne az FTC ellen nagy sikerrel debütált aktivitásunk, amelyen a hazai meccsekre kilátogató gyerekek egy erre kijelölt falon ott tudják hagyni kézlenyomatukat a MOL Aréna Sóstóban!

 

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Klubunk jubileumi, Vidi80-as kiállítása megtekinthető a Vidi Múzeumban, ami mindenképp kötelező kirándulás egy Vidi-szurkolónak!

► Stadionbüfé

A Budapest Honvéd elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre került a fesztiválokról, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár-rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

A stadionon belül, a D1 szektor fölött lévő rendezvényterasz ezúttal is megnyitásra kerül, itt a Dreher különleges meggysörét is megkóstolhatjátok!

► Sörakció az Aréna Teraszon

A szombati meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 17.00-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek