hu en
2021. Szeptember 23. 11:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Hangolódj a PAFC elleni meccsre már 17.00-tól az Aréna Teraszon!

Szombaton is bemelegítő programokkal várunk benneteket Sóstón!

Szeptember 25-én, szombat este a Puskás Akadémia FC látogat hozzánk. A 19:30-kor kezdődő mérkőzés előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz), már 17.00-kor kezdünk bemelegítő programokkal a B-szektor mögötti külső területen, az Aréna Terasznál.

► Minfoci, arcfestés és természetesen, Stopli!

A gyerekek a minifoci mellett megrohamozhatják Stoplit a közös fotókért, arcfestő és "tetováló" animátorainkkal a már meglévő vidis sálak és mezek mellé további piros-kék színeket rajzoltathatnak magukra. Kipróbálhatod azt is, hogy milyen érzés kapuralőni igazi meccslabdával!

► Óriás Vidi-zászló!

Szintén a kicsik nagy kedvence az óriás Vidi-zászló, amelyet a felnőtteknek is nagy élmény meglengetni a D-szektorok előtt, az erről készült fotók pedig örök családi, baráti emlékek lehetnek.

18.00 és 21.45 között a MOL Aréna Sóstón belül is több programmal várunk mindenkit a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó!

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz arcfestést és tetoválást is, akkor is, ha már felnőtt vagy. A gyerekeket színezőkkel és lufikkal várjuk!

► Vidis ajándékok, minden mennyiségben!

Amikor már mindenki rajtra kész, és elfoglaltad a helyed, várva, hogy a játékosok a pályára lépjenek, még Stopli és barátja fognak értékes nyereményeket ajándékágyúzni a szurkolóknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a rangadó előtt új fotófalunk segítségével.

► Életnagyságú karton Vidi-játékosok!

Klassz fotókat készíthettek az életnagyságú kartonjátékosokkal (Fiola Attila, Dárdai Palkó és Nikolics Nemanja).

 

► Kezet rá - hagyj nyomot a MOL Aréna Sóstóban!

Az FTC ellen nagy sikerrel debütált új aktivitásunk, amelyen a hazai meccsekre kilátogató gyerekek egy erre kijelölt falon ott tudják hagyni kézlenyomatukat a MOL Aréna Sóstóban!

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Klubunk jubileumi, Vidi80-as kiállítása megtekinthető a Vidi Múzeumban, ami mindenképp kötelező kirándulás egy Vidi-szurkolónak!

► Stadionbüfé

A Puskás Akadémia FC elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre került a fesztiválokról, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár-rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

A stadionon belül, a D1 szektor fölött lévő rendezvényterasz ezúttal is megnyitásra kerül, itt a Dreher különleges meggysörét is megkóstolhatjátok!

► Sörakció az Aréna Teraszon

A szombati meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 17.00-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

CÍMKÉK
2021-2022 OTP Bank Liga MOL Fehérvár FC - Puskás Akadémia FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek