hu en
2021. Augusztus 24. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: www.rakow.com
Szeptember 3-án Lengyelországban lép pályára a Vidi!

A Rakow Częstochowa együttese 839 nap után fogadhat újra nézőket felújított stadionjában.

A lengyel és a magyar nép barátsága közismert, ahogyan az is, hogy a Vidi meghatározó szurkolói csoportja, az RBD hosszú évek óta jó kapcsolatot ápol a Rakow Częstochowa táborával, akikkel nem egy bajnoki, illetve nemzetközi mérkőzésen is szorítottak már közösen, egy szektorban a piros-kék sikerekért.

Az RKS időközben ráadásul a pályán is szép sikereket ért el, és 2017-ben a harmadosztályt, 2019-ben pedig a másodosztályt nyerték meg, a 2020/2021-es szezonban pedig fantasztikus teljesítményt nyújtva ezüstérmesek lettek az Ekstraklasaban, valamint megnyerték a Lengyel Kupát is.

Egy Rakow-Vidi felkészülési mérkőzés már többször is tervben volt, azonban különböző okok miatt nem valósulhatott meg, most viszont az a megtiszteltetés érte klubunkat, hogy az 1921-ben alapított, tehát 100. születésnapját ünneplő lengyel klub a MOL Fehérvár FC játékosai futnak majd ki az 1955-ben épült, de az előző szezon során felújított Miejski Stadion gyepszőnyegére. A mérkőzés apropója a centenárium mellett még az is, hogy lengyel barátaink 839 nap után léphetnek pályára újra saját szurkolóik előtt hazai pályán.

A találkozó szeptember 3-án, pénteken, 19:21 órakor kezdődik, a külügyminisztérium honlapja szerint - cikkünk írásakor - bizonyos feltételek mellett be lehet utazni Lengyelországba, így szurkolóink is a helyszínen követhetik az ünnepi eseményeket.

Kérjük azokat, akik elutaznak Lengyelországba, hogy az indulás előtt alaposan olvassák el Konzuli Szolgálat honlapján a tudnivalókat ide kattintva.

Jegyinformációkkal, valamint az esemény részletes programjával hamarosan jelentkezünk.

Hírek
Tíz éve jutott a Vidi először az Európa Liga csoportkörébe 2022. Augusztus 24.

Pozsonyon, Genten és Trabzonon át vezetett az út Európába.

A play-offba jutással új klubkoefficiens-rekordot értünk el! 2022. Augusztus 23.

Az idén eddig szerzett 2,50 ponttal legalább 12,50 koefficiens pontunk lesz a következő nemzetközi szezonban. Ha bejutunk a csoportkörbe, ez a szám tovább gyarapodhat.

Nego Loic: "Mindent elkövetünk a továbbjutásért!" RÓLUNK ÍRTÁK @ 2022. Augusztus 23.

Magyar válogatott játékosunk elmondta, minden erejükkel azon dolgoznak, hogy másodszor is meglepetést okozzanak a Köln ellen.

Dárdai Palkó: "Jó lenne csütörtökön is egy hasonló gólt rúgni" RÓLUNK ÍRTÁK @ 2022. Augusztus 23.

A Köln otthonában gyönyörű győztes gólt szerző játékosunk a csakfoci.hu-nak adott interjút.

A legfontosabb szurkolói információk csütörtökre! 2022. Augusztus 23.

Ne adjátok át másnak a saját névre megvásárolt jegyeiteket, mert csak a jegytulajdonos tud majd belépni a stadionba. A mérkőzés napján nem lesz pénztári jegyárusítás a stadionnál, jegy nélkül ne induljatok útnak!

Kovács József: "A szurkolók támogatásával képes lehet a csodára a Vidi" EXKLUZÍV @ 2022. Augusztus 23.

Egykori legendás játékosunk, a "magyar Beckenbauer" tudja milyen érzés kiverni az 1. FC Kölnt a nemzetközi kupából és bár nagyon nehéz visszavágóra számít, úgy gondolja, a szurkolók támogatásával képes lehet a csodára a Vidi. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek