hu en
2021. Június 17. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Jegyinformációk az Európa Konferencia Liga első selejtezőkörének hazai mérkőzésére

A névreszóló jegyértékesítés június 17-én, csütörtökön délelőtt 10.00-kor indul, a tavalyi bérletek érvényesek lesznek a mérkőzésre. A mérkőzés megtekintéséhez érvényes védettségi igazolvány szükséges.

Csapatunk az idén induló új nemzetközi kupasorozatban, az UEFA Európa Konferencia Ligában (EKL) az örmény Ararat Yerevan ellen játssza az első selejtezőkör mérkőzéseit. A MOL Aréna Sóstóban játsszuk a párharc első összecsapását, július 8-án, csütörtökön este 20 órakor. 

A jegyértékesítés június 17-én, csütörtökön délelőtt 10.00-kor indul.

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adnotok a neveteket, valamint születési helyeteket és a születési időtöket is. Kérjük, fokozottan figyeljetek, hogy pontos adatokat adjatok meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizni fogja. Megkérünk benneteket arra is, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál!

Amennyiben érvényes 2020/2021-es őszi vagy éves bérlettel rendelkezel (vagyis nem váltottad vissza), abban az esetben az EKL első selejtezőjének hazai mérkőzésére a szezonbelépőd érvényes lesz, vagyis a szokott helyedről tekintheted meg a találkozót. A mérkőzésre a bérleteddel tudsz bejutni, nem kell belépőt vásárolnod. 

Felhívjuk az A szektorokba szóló bérleteseink figyelmét, hogy az UEFA előírásának megfelelően bizonyos részek lezárásra kerültek. Amennyiben a bérleted ebbe a szektorba szól, akkor a szabad helyek közül tudsz választani érkezési sorrendben.

Felhívjuk a C, D, illetve RBD szektor első négy sorába szóló bérleteseink figyelmét, hogy az UEFA előírásának megfelelően az első négy sor lezárásra került. Amennyiben a bérleted ezen helyek valamelyikére szól, megkérünk téged, hogy a fennmaradó szabad helyek egyikén foglalj helyet. 

Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a MOL Aréna Sóstóba érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazanosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Jegyárak

A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. 

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet, vásárlás alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül! A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csikvári út 10.
Hétköznap:
10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétfőtől - péntekig
12:00-18:00
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
hétvégén 10:00-16:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattints ide!

Javasoljuk nektek, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőitekhez!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva találod meg).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen: [email protected], telefonon: 06305080999, 1-es gomb.

Várunk téged újra a MOL Aréna Sóstóba!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek