hu en
2021. Április 25. 20:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szabics Imre: "Sokat tanulhatunk ebből a mérkőzésből"

A két vezetőedző értékelte a Vidi - FTC bajnokit.

Szabics Imre:

"Jól játszottunk, elégedett vagyok a csapatom teljesítményével, talán nem érdemeltünk vereséget. Sokat tanulhatunk ebből a mérkőzésből, pozitívan nézünk a jövőbe, építkezünk tovább. Megint bebizonyította a csapat, hogy az utolsó percig képes küzdeni, ha még tartott volna 10 percig a mérkőzés, biztos vagyok benne, hogy kiegyenlítünk és sikerül pontot menteni. Stressz alatt még nem biztos hogy nem hibázunk bele bizonyos szituációkba, de minden ember hibázik, én is fogok az én pozíciómban, bármelyik játékos is hibázhat, a lényeg hogy utána kijavítsuk. Dani hozott nekünk már meccset, most ez így sikerült. Együtt sírunk, együtt nevetünk. Az elmúlt hat meccsen nagyon sok mindent viszontláttam, labdával, labda elleni munkában, váltásokban azokból, amiket gyakorolunk a játékosokkal. Azon dolgozunk, hogy a játék minden részében tudják, mi a teendőjük, és napról napra jobbak lesznek. Az FTC ellen meccselni számomra ugyanolyan volt, mint bármelyik másik találkozó, ezért is 3 pontot adtak, sajnos ezt nem mi szereztük. Gratulálok a Ferencvárosnak a győzelemhez és a bajnoki címükhöz is!"

Sergei Rebrov:

"Korábban elmondtam, minden meccs a Vidi ellen egy derbiként fogható fel, így volt ez ma is. Kicsit változtattunk a struktúránkon, de szerencsére működött és megérdemelten nyertünk. A presszing és a védekezés is rendben volt és a cseréink is ültek. Miután megnyertük a bajnokságot, már nem csak a pontokért harcolunk, szeretnénk megmutatni az erőnket minden egyes meccsen, így lesz a hátralévő két bajnokin is, amit talán már nézők előtt játszhatunk, ami külön motivációt jelenthet a csapatnak."

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek