hu en
2021. Április 04. 17:15  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Szabics Imre: "Ezt a küzdőszellemet várom el hétről hétre"

A két vezetőedző értékelte a Kisvárda - Vidi bajnokit.

Szabics Imre:

"Az első félidőben, amíg egyenlő létszámban voltunk a pályán, domináltuk a mérkőzést, de aztán a mérkőzés képét teljesen átírta a kiállítás. A játékosok nem jelesre, hanem tízesre vizsgáztak mentalitásból, hiszen egyrészt kevesebben voltunk, másrészt a nagy szél miatt olyan volt, mintha a hazaiak lejtőn lefelé futballozhatnának. Le a kalappal a csapat teljesítménye előtt. Kíváncsi voltam, a játékosok tétmeccsen hogy tudják azt a mentalitást képviselni, ami minket, az edzői stábot is jellemez, és ebből a szempontból nagyon jól teljesítettek. Ezt a küzdőszellemet várom el hétről hétre, természetesen akkor is, amikor 11-en játszunk. Meglehetősen kusza héten vagyunk túl, a keret egy részével már csütörtökön tudtunk dolgozni, de egy másik része csak pénteken, a harmadik része pedig csupán szombaton tudott bekapcsolódni a munkába. A mai meccset is kicsit ez az összevisszaság jellemezte, ami a hetünket. Vissza kell néznem a mérkőzést, de Fiola Attila mindkét sárgája jogosnak tűnt, figyelmesebbnek kell lennie a jövőben."

Supka Attila:

"Amit előzetesen megbeszéltünk a játékosokkal, maximálisan teljesítették, a védekezésünk rendben volt, a Fehérvár nem igazán tudott helyzetbe kerülni, megvoltak a kontralehetőségeink, Sassá járt legközelebb a gólhoz. Ha a meccs előtt azt mondjuk, hogy egy pontot szerzünk a Fehérvár ellen, elfogadtuk volna, de a kiállítás után már azt kértük a játékosoktól, hogy miközben stabilak maradunk hátul, próbáljunk agresszívebben támadásba átmenni. Nem tudtunk nyerni, de a mi helyzetünkben ez egy nagyon fontos egy pont. A kollégánk szerint Kovácsréti szögleténél a kapuból ütötte ki a labdát az ellenfél kapusa, de a játékvezető nem ítélt gólt, sajnos ilyen előfordul, ezzel nem tudunk mit kezdeni."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek