hu en
2021. Április 04. 16:45  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Gól nélküli döntetlen a Kisvárda otthonában

Csapatunk több mint egy félidőt emberhátrányban játszott, kevés helyzet, de nagy küzdelem jellemezte az összecsapást. 

OTP Bank Liga, 2020-2021, Tavaszi szezon, 27. fordulóMeccs center 
0-0
(0-0)

Kisvárda Master Good:
Dombó -- Cirkovic, Sassá (Ötvös 87), Karabelyov, Bumba, Ene, Melnyik, Viana (Horváth 71), Navratil (Camaj 34), Leoni, Hej

MOL Fehérvár FC:
Kovács Dániel -- Hangya Szilveszter (Rus 46), Stopira, Musliu, Bolla -- Pinto, Fiola -- Petrjak, Nikolics (Szabó Levente 73), Nego -- Zivzivadze (Funsho 38)
2021.04.04. KisvárdaVárkert StadionFelhős, 10 Celsius-fokJátékvezetők: Pintér CsabaTóth II. VencelHorváth RóbertCsatári TiborAndó-Szabó SándorLovas László

Az OTP Bank Liga NB I 27. fordulójában csapatunk a Kisvárda otthonában lépett pályára. Ezen a találkozón debütált a Szabics Imre vezette új szakmai stáb, vezetőedzőnk az alábbi 11 játékost jelölte a kezdőcsapatba: Kovács D. - Bolla, Musliu, Stopira, Hangya - Fiola, Pinto - Nego, Nikolics, Petrjak - Zivzivadze. Kovács István ismert térdproblémái miatt, Alef kisebb izombántalom, míg Emil Rockov közelítő izom-probléma miatt nem volt tagja a keretnek, tudtuk meg a találkozó előtt Dr. Kovács Tibor csapatorvostól.

A mérkőzés első percei eseménytelenül teltek el, a 10. percben jegyezhettük fel az első kísérletet, ekkor Nego lőtt 25 méterről kapu fölé. Egy perccel később a túloldalon Melnyik passzolt 15 méterről kapu mellé. Bő negyedóra elteltével Nikolics passza után Zivzivadze került helyzetbe, de lövése elakadt.

A 25. minutumban az Andorra ellen gólt szerző Fiola vette célba távolról a hazai kaput, Dombó azonban védeni tudott. A 27. percben Petrjak került a 16-oson belül a földre, a játékvezető azonban nem látott szabálytalanságot. A 35. percben megfogyatkoztunk, Fiola Attila kapta meg a második sárga lapját. Szinte azonnal gólra válthatta volna emberelőnyét a Kisvárda, azonban Bumba fejese elment a jobb alsó mellett. Az első játékrész nagy hazai helyzettel zárult, Leoni szöglete után Cirkovic fejelt Kovács kezébe.

A második félidő elején Camaj lőtt 17 méterről kapu mellé, majd nem sokkal később Sassá 14 méteres lökete akadt el az oldalhálóban. A 64. percben Petrjak szögletét Stopira fejelte kapu fölé körülbelül 6 méterről. Kevés helyzet, de nagy küzdelem jellemezte a meccset, emberelőnyben valamivel többet volt a labda a hazai csapatnál. A 74. percben Kovácsréti tekert kapura egy szögletet, Kovácsnak hatalmasat kellett védenie a gólvonalon. 

A találkozó utolsó perceiben már komolyabb gólhelyzet egyik kapu előtt sem alakult ki, Szabics Imre 0-0-ás döntetlennel debütált a Vidi kispadján. 

A következő fordulóban az Újpest FC együttesét látjuk vendégül a MOL Aréna Sóstóban. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek