hu en
2021. Április 01. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kilencedik alkalommal mérkőzünk meg a Kisvárdával az NB I-ben

Az eddigi nyolc bajnokiból hatot megnyertünk, egyszer döntetlen született, egyszer pedig kikaptunk. 

Vasárnap délután 14:30-kor kilencedik alkalommal találkozik csapatunk az élvonalban a Kisvárda együttesével. Az eddigi nyolc egymás elleni bajnokiból hatot megnyertünk, egyszer döntetlent játszottunk, egyszer pedig vereséget szenvedtünk. A gólkülönbség 19-5 a javunkra. 

Vendégként eddig három alkalommal látogattunk Kisvárdára, egy győzelem és egy döntetlen mellett egyszer kikaptunk, a gólkülönbség 5-4 a javunkra.

A két együttes történelmi jelentőségű, első találkozójára 2018. július 21-én került sor. Korábban még sem tétmérkőzésen, sem edzőmeccsen nem játszottunk meccset a Kisvárda ellen. A két és fél évvel ezelőtti találkozót magabiztosan nyertük meg 4-0-ra a Pancho Arénában, góljainkat Lazovics, Juhász Roland és a Scsepovics-fivérek szerezték. Ez volt egyébként a legnagyobb arányú győzelmünk is egyben a Kisvárda ellen eddig. 

Ugyanabban a szezonban, 2018. október 28-án Kisvárdán is találkozott egymással a két csapat, azon a meccsen sikerült először pontot szereznie ellenünk a Kisvárdának, a találkozó ugyanis 2-2-es döntetlennel zárult. 

Azóta további hat meccset játszottunk, ezek közül ötöt megnyertünk, egyet pedig elveszítettünk. Emlékezetes összecsapás a 2019. augusztus végi, hazai 3-0-ás győzelmünk a Kisvárda ellen, Visar Musliu ugyanis ezen a meccsen mutatkozott be az NB I-ben, és rögtön góllal debütált észak-macedón válogatott védőnk.

A vasárnap 14:30-kor kezdődő összecsapásról a molfehervarfc.hu oldalon élő, szöveges tudósítást olvashattok, az M4 Sporton és az m4sport.hu weboldalon pedig élőben nézhetitek a meccset!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek