hu en
2020. Szeptember 14. 19:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Rendhagyó stadiontúra lesz péntek este a MOL Aréna Sóstóban

Dupla reflektorfényes stadiontúra helyszíne lesz a Vidi otthona. Klubunk két legendája, Szabó József és Németh János vár benneteket!

A megújult stadiontúra során a Sóstó Látogatóközpont szakvezetői segítségével betekinthettek a klub életébe, megtudhatjátok, hogyan működik a MOL Aréna Sóstó a mindennapokban. A gyerekeket a Vidi kabalája, Stopli fogja várni meglepetéssel! A túra keretében megtekinthetitek a Vidi Múzeumot is, ahol a klub múltja is feltárul előttetek.

Péntek este két rendhagyó stadiontúrára kerül sor, az első 19:30-kor, a második pedig 20:30-kor kezdődik. Mindkét túra alkalmával égnek majd a stadion reflektorfényei és a díszkivilágítás is. Klubunk két legendája, Szabó József és Németh János vár titeket, és várhatóan számtalan sztorit elevenítenek fel, közben pedig a klubról szóló exkluzív filmet is megnézhetitek.

A stadiontúrára regisztrálni kell, melyet az alábbi elérhetőségeken tehettek meg: [email protected] Sóstó Látogatóközpont telefonszáma: +36 22 202 373, +36 70 6699 010

     
 

Részvételi díj: 1500 Ft/fő,  családi jegy: 3500 Ft (2 felnőtt, 2 18 év alatti gyermek)

Kedvezmény az egyénileg látogatható programok díjából: - diákok (köznevelési és felsőoktatási intézmények), - nyugdíjas, - fogyatékkal élő (+ 1 fő kísérő): 50% kedvezmény az aktuális jegyárakból

8 év alatti gyermek esetén: 100 Ft

 
     

Várunk mindenkit péntek este sok szeretettel a MOL Aréna Sóstóban!

Hírek
Jegyinformációk az Újpest FC elleni bajnokira 2020. Október 04.

Már elindult a jegyértékesítés! Belépőt online, a VidiShopban, a Fehérvári Jegyirodában és a Petőfi Kultúrtanszéken is lehet váltani. Személyes adatok megadása nem kötelező.

Szurkolói információk az Újpest FC elleni bajnokira 2020. Szeptember 29.

Kapunyitás vasárnap 18:30-kor. A gyerekeket ismét várja a gyereksarok, emellett Te is tekerhetsz az egészséges életmód jegyében a szívedért, mi pedig megajándékozunk minden résztvevőt! Lesz Teqball-bemutató is és te is kipróbálhatod ezt a nagyszerű játékot.

„Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!" - 2020-ban is 2020. Szeptember 29.

Szeptember 29-e a Szív Napja. Az MLSZ ebben az esztendőben is csatlakozik az UEFA társadalmi felelősségvállalás programjához. A Vidi - Újpest meccsen pedig Te is tekerhetsz az egészséges életmód jegyében a szívedért, mi pedig megajándékozunk minden résztvevőt!

Négy Vidi-játékos kapott meghívót Marco Rossitól 2020. Szeptember 28.

A válogatottra hat nap alatt három idegenbeli tétmérkőzés vár októberben.

Bajnoki döntetlen után fogadja csapatunkat a Standard Liege 2020. Szeptember 28.

A belga pontvadászatban a negyedik helyen áll csütörtöki ellenfelünk, legutóbb 2-2-t játszottak hazai pályán a Waregem ellen.

Zsinórban negyedik bajnokiját nyerte meg a Vidi II 2020. Szeptember 28.

Papp Marcell ismét betalált, de a 17 évesen az NB III-ban debütáló Dékei Márk is eredményes volt a vasárnap délelőtti, Bicske elleni bajnokin. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek