hu en
2020. Szeptember 14. 15:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Huszti Szabolcs és Juhász Roland sporttanácsadóként folytatják a Vidinél

Két korábbi kiváló futballistánk feladatköre érinti többek között az utánpótlást és az NB III-as csapatot is. 

Juhász Roland és Huszti Szabolcs az előző szezon végén, klubunknál fejezték be profi labdarúgó karrierjüket. Már akkor hangsúlyozták, hogy sportszakemberként szívesen szolgálnák a Vidit a jövőben is. Az elmúlt hetekben napi szinten látogatták az NB III-as csapat és utánpótlás-együtteseink edzéseit, mérkőzéseit, mára pedig hivatalosan is eldőlt, hogy sporttanácsadóként fognak dolgozni a MOL Fehérvár FC-nél. 

Tanácsaikkal elsősorban a sportigazgató munkáját segítik, hogy az NB III-as csapat és az utánpótlás-szakág hatékonyabb működése és eredményessége megvalósuljon. A Vidi-kölcsönjátékosok, valamint a kooperációs-szerződéssel NB II-ben szereplő fiatal Vidi-játékosok megfigyelése is a feladatkörüket képezi, és természetesen az NB I-es csapat edzéseit, mérkőzéseit is rendszeresen fogják látogatni Roliék.

"Huszti Szabival együtt mindenekelőtt köszönetünket szeretnénk kifejezni a klub tulajdonosának és a klub vezetőinek, amiért lehetőséget biztosítottak számunkra arra, hogy a jövőben is a Vidi sikereiért dolgozhassunk. A feladatkörünk eléggé összetett, ennek köszönhetően a klub egészébe betekintést nyerhetünk az utánpótlástól az első csapatig. Nagyon jó lenne, ha a jövőben egyre több saját nevelésű játékos jutna el az NB I-es csapatig. Amit eddig tapasztaltunk itt az utánpótlásban, az bizakodásra ad okot. Eddig játékosként, mostantól sportszakemberként próbálunk minél többet tenni a klub sikereiért" - nyilatkozta honlapunknak Juhász Roland. 

"Jó és fontos dolognak tartom, hogy Roli és Szabi a klub kötelékében maradtak. Két nagyon komoly egykori labdarúgóról van szó, akiken az elejétől fogva azt látom, hogy folyamatosan tanulni akarnak. Számukra most egy új élet kezdődik még akkor is, ha a futballban fognak továbbra is dolgozni. A magyar labdarúgásnak szüksége van az ilyen sportemberek tudására, valamint azokra a tapasztalataikra, melyeket a külföldi karrierjük során szereztek meg. A következő időszakban nagyon sokat kell tanulniuk, de amint mondtam, erre mindketten nyitottak. Több területen is részt vesznek a különböző munkafolyamatokban itt a klubon belül, legyen szó játékosmegfigyelésről vagy épp videóelemzésről. Emellett az utánpótlásban edzéseket is fognak tartani a különböző korosztályok számára. Mi minden segítséget megadunk számukra ahhoz, hogy sikeresen felkészüljenek az új életükre" - fogalmazott Kovács Zoltán sportigazgató.

Hírek
Jegyinformációk az Újpest FC elleni bajnokira 2020. Október 04.

Már elindult a jegyértékesítés! Belépőt online, a VidiShopban, a Fehérvári Jegyirodában és a Petőfi Kultúrtanszéken is lehet váltani. Személyes adatok megadása nem kötelező.

Rúben Pinto a Vidi játékosa 2020. Szeptember 29.

A 28 esztendős, többszörös portugál utánpótlás-válogatott középpályás legutóbb a CSKA Sofia csapatában futballozott. 

Szurkolói információk az Újpest FC elleni bajnokira 2020. Szeptember 29.

Kapunyitás vasárnap 18:30-kor. A gyerekeket ismét várja a gyereksarok, emellett Te is tekerhetsz az egészséges életmód jegyében a szívedért, mi pedig megajándékozunk minden résztvevőt! Lesz Teqball-bemutató is és te is kipróbálhatod ezt a nagyszerű játékot.

„Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!" - 2020-ban is 2020. Szeptember 29.

Szeptember 29-e a Szív Napja. Az MLSZ ebben az esztendőben is csatlakozik az UEFA társadalmi felelősségvállalás programjához. A Vidi - Újpest meccsen pedig Te is tekerhetsz az egészséges életmód jegyében a szívedért, mi pedig megajándékozunk minden résztvevőt!

Négy Vidi-játékos kapott meghívót Marco Rossitól 2020. Szeptember 28.

A válogatottra hat nap alatt három idegenbeli tétmérkőzés vár októberben.

Bajnoki döntetlen után fogadja csapatunkat a Standard Liege 2020. Szeptember 28.

A belga pontvadászatban a negyedik helyen áll csütörtöki ellenfelünk, legutóbb 2-2-t játszottak hazai pályán a Waregem ellen.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek