hu en
2020. Június 09. 11:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a DVSC elleni hazai mérkőzésre

Bérletes szurkolóink ismét részt vehetnek a meccsen, jegyvásárlásra is lesz lehetőség!

Információk bérleteseink számára

A DVSC elleni bajnoki mérkőzésen az érvényes bérlettel (éves vagy tavaszi) rendelkező szurkolóink, a Magyar Kupa-mérkőzésekhez és a legutóbbi Újpest FC elleni bajnokihoz hasonlóan a C, D, illetve az RBD szektorokban tudnak helyet foglalni, az ülőhelyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni.
A Fresh Corner Lounge-ba szóló bérletek tulajdonosai a Fresh Corner Lounge-ban tudnak helyet foglalni, szintén érkezési sorrendben. 
Felhívjuk az „A" szektorba érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink figyelmét, hogy Ti is csak a C, D, illetve az RBD szektorok egyikébe tudtok belépni a bérletekkel, a főlelátóra sajnos nem.
Kérjük, hogy az RBD szektorban csak akkor foglalj helyet, amennyiben a csoporttal együtt kívánsz szurkolni.

Szerda este 18 órakor nyitnak a MOL Aréna Sóstó kapui - a III-as, V-ös és a VIII-as kapuk  lesznek nyitva a DVSC elleni találkozón. Fontos információ továbbá, hogy a Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 18:00-tól lezárják, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni. A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 18:00-tól nem lehet behajtani.

Jegyvásárlás

A mérkőzésre a járványügyi helyzet miatt átmenetileg összevont szektornak minősített „C-D-RBD” szektorba, és a „B" szektorba is lehet jegyet vásárolni, korlátozott darabszámban. Az „A” valamint a Fresh Corner Lounge szektorokba nem lehet jegyet vásárolni.
 

Mérkőzés  MOL Fehérvár FC - Debreceni VSC
Szektor C-D-RBD szektor B szektor
Teljes árú jegy 1800 1500
Kedvezményes* 1300 1000

* nyugdíjas, hölgy, diák

A jegyeket a VidiShopban személyesen, illetve az online jegyvásárló felületen lehet megvásárolni, június 9-én kedden 12:00 órától. Az online jegyvásárláshoz klubkártya szükséges, ide kattintva tudsz majd jegyet vásárolni.

A VidiShopban a jegyvásárláshoz nem szükséges klubkártya, de a személyes adatok megadása kötelező, egy személy maximum 4 jegyet vásárolhat.

14 év alatti 0 forintos gyermekjegy csak a VidiShopban kiváltható, online vásárlás nem lehetséges. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet, a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül. 0 forintos gyermekjegyet csak a "B" szektorba lehet kiváltani.

A mérkőzés napján a stadionnál nem lesz jegyértékesítés, kizárólag elővételben lehet csak belépőket vásárolni!

Felhívjuk az online jegyet vásárolók figyelmét, hogy minden esetben ki kell nyomtatni/telefonra le kell tölteni a vonalkódot tartalmazó jegyet, a kinyomtatott számla vagy a vásárlást visszaigazoló nyomtatvány belépésre nem jogosít.

Egészségügyi előírások

Kérjük, hogy a mérkőzésen az általános egészségügyi előírásokat tartsátok be a rendezvény ideje alatt. A hatályos előírások értelmében az egyes ülőhelyek között 1,5 méteres védőtávolságot kell tartani, ennek megfelelően lesznek jelölve a szabad helyek, így kérjük, hogy csak a kijelölt székekre üljetek majd.

A hétközi, DVSC elleni hazai találkozó előtt egy órával nyitnak a MOL Aréna Sóstó kapui, de a VidiShop megszokott nyitvatartási rend szerint, 10:00 órától nyitva lesz, azonban, jegyeket a Debrecen elleni bajnokira csak 17:00 óráig lehet vásárolni. Online azonban egészen a meccs kezdetéig megvehetitek a belépőtöket.

Találkozzunk szerdán újra a MOL Aréna Sóstóban!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek