hu en
2020. Április 27. 11:00  -  molfehervarfc.hu   -   csakfoci.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Nikolics Nemanja: "Nálam nincs régi és új Vidi"

Támadónk számára mindig első helyen áll a klub és a város is.

Hosszabb interjút készített a múlt hét folyamán Nikolics Nemanjával a csakfoci.hu. A Vidi történelmének második legeredményesebb gólszerzője őszintén beszélt csalódásairól és sikereiről, valamint eddigi pályafutásáról és annak állomásairól is.

"Nálam nincs régi és új Vidi. Csak Vidi van, ami, ahogy mondtam, mindig is első helyen áll. Ez a klub, ez a város befogadott, az otthonom lett, hálás vagyok a sorsnak, hogy itt lettem felnőtt férfi, édesapa és pályafutásom legszebb emlékeit együtt élhettem át a barátaimmal. Szerencsés vagyok, mert a Legiától is mindent megkaptam, amire vágyhattam. Fantasztikus másfél évet produkáltunk, mindent megnyertük, az összes megszerezhető egyéni díjat bezsebeltem és teljesült az álmom: a Bajnokok Ligájában szerepelhettem. Chicago is örök emlék marad, hiszen Villával, Giovincóval, Ibrával küzdhettem gólkirályi címért, és az első évemben az MLS All Star csapatába is bekerültem. Arról nem beszélve, hogy a harmadik gyermekünk Chicagóban született, ezért ezt a várost is a szívünkbe zártuk. Mindegyik helyszín sokat jelent, mindenhova szeretnénk visszatérni még. És ami különösen jó érzés: Varsóba és Chicagóba is jó szívvel megyünk majd vissza" - mondta Niko.

A teljes interjút elolvashatjátok ide kattintva.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek