hu en
2020. Március 23. 16:00  -  MOL Fehérvár FC   -   Fotó: molfehervarfc.hu
VIDIPEDIA
Elindult a Vidipedia!

Böngéssz klubunk történelmében legújabb online felületünkön!

Évekkel ezelőtt merült fel az ötlet, hogy egy olyan egyedülálló, online klubtörténeti adatbázist hozzunk létre, amely a Vidi 79 éve íródó történelmét tárja szurkolóink elé.

Sok-sok munkaóra és hónapok, évek gondolkodása és fejlesztése közben idéztük fel a klub gazdag történelmét, az alapítástól egészen napjainkig. Igyekeztünk a lehető legtöbb elérhető adatot feltölteni mielőtt bemutatjuk nektek az oldalt, ám tekintettel az egész világon kialakult helyzetre, és arra, hogy napjaitokat is sokan kénytelenek vagytok otthonaitokban eltölteni, úgy döntöttünk, itt az idő, hogy ti is elmerülhessetek a Vidi elmúlt nyolc évtizedében!

Mérkőzésadatok, játékosprofilok, statisztikák, videók, érdekességek és Vidi-naptár – minden egy helyen, összegyűjtve, nektek.

A Vidipedia nincsen kész, és sosem lehet kész teljesen, hiszen mindig előkerülnek újabb részletek, folyamatosan fejlődik, mindig lesz mivel kiegészíteni a klubtörténelmet. A Vidipedia bővítésében a ti segítségetekre is számítunk!

Amennyiben az oldal olvasása közben hibára akadsz, vagy rendelkezel olyan információval fotóval, videóval vagy régi újsággal, amellyel hozzá tudnál járulni az adatbázis szélesítéséhez, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] email címen.

Kattints ide a Vidipedia megtekintéséhez.

A Vidipedia létrehozásáért köszönet jár id. Horváth Gábor, Papp Brigitta, Guber Péter és Tassy Márk áldozatos munkájáért, és mindenkinek, aki hozzásegített ahhoz, hogy bemutathassuk nektek ezt az egyedülálló enciklopédiát.

Jó böngészést! Hajrá, Vidi!

 NYEREMÉNYJÁTÉK!

Mennyire vagy képben a klub történelmével? Most megmutathatod!

Töltsd ki a kvízt, válaszolj 13+1 kérdésre, és te nyerheted a hivatalos csapatmezt! Ha nem tudod az összes választ fejből...nos...egy kicsit segíthetünk...tudod: www.vidipedia.hu
 

Kattints ide, és indulhat a Vidi-kvíz!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek