hu en
2020. Január 12. 11:08  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Pörgős edzés vasárnap délelőtt Marbellán

Csapatunk többek között a támadásvezetéseket gyakorolta a hét utolsó napján.

Vasárnap délelőtt 10 órától szép napsütéses időben edzéssel folytatódott csapatunk spanyolországi edzőtábora. A  másfél órás foglalkozás elején a keretet három csapatra osztotta a szakmai stáb, három kapura, egymás ellen játszottak, gólt csak fejjel szerezhettek a játékosok. A jó hangulatú bemelegítés után támadásvezetéseket gyakorolt együttesünk, Joan Carrillo végig hangosan instruálta labdarúgóinkat. Az edzés végén egymás közti játék szerepelt a programban. 

Csapatunkkal kapcsolatos hír, hogy Rus Adrián megérkezett Spanyolországba, Halmai Ádám pedig szombat este hazarepült. Fiatal játékosunk kisebb sérüléssel kezdte el a téli felkészülést, és mivel állapota nem javult az elmúlt napokban, így hazautazott, Székesfehérváron pedig kezelések várnak rá.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek