hu en
2020. Január 10. 14:39  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Megvannak az Újpest elleni kupameccseink kezdési időpontjai

Az első találkozót február 11-én, kedden este Angyalföldön, a visszavágót egy héttel később, szerda este a MOL Aréna Sóstóban rendezik meg. 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az Újpest FC lesz az ellenfelünk a Magya Kupa nyolcaddöntőjében idén februárban. A továbbjutásról immár két mérkőzés fog dönteni.

Az MLSZ a mai napon nyilvánosságra hozta a februári kupameccsek pontos kezdési időpontjait. Csapatunk február 11-én, kedden este 19:30-kor az Illovszky Rudolf Stadionban játssza a párharc első mérkőzését, a találkozót az M4Sport élőben közvetíti. A visszavágóra egy héttel később, február 19-én, szerda este 18 órakor kerül sor a MOL Aréna Sóstóban. 

Frissítés: Az MLSZ adatbankjában a cikk elkészültekor az Illovszky Rudolf Stadion volt megadva helyszínnek, ugyanakkor előfordulhat, hogy a Szusza Ferenc Stadionban kerül majd sor a mérkőzésre. Amennyiben ez hivatalossá válik, tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek