hu en
2020. Január 10. 18:43  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: „A játékosok jó munkát végeznek az edzőtáborban”

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC-Winterthur felkészülési mérkőzést.

Joan Carrillo:

„A játékosok jó munkát végeznek az edzőtáborban, a mai nap folyamán is egy edzésen már túl volt a keret délelőtt. Ma több dolgot is kipróbáltunk, például különböző játékrendszerekben is játszottunk, a játékosok pedig jól reagáltak a kéréseinkre. Van még idő kijavítani a hibákat, a lényeg, hogy január 25-ére a Honvéd ellen készen legyen a csapat, mind taktikailag, mind pedig az erőállapotot illetően.”

A Winterthur elleni találkozón több fiatal játékos is lehetőséget kapott a szakmai stábtól.

„A fiatalok hozzáállása is remek volt, ráadásul ma nem feltétlenül az eddig megszokott posztjukon kaptak szerepet – például Szabó Bálint baloldali belső középpályást játszott, Tamás Olivér három belsővédős rendszerben állt helyt. Szabó Levente is jól szállt be előre második csatárnak, Nyári Patrik pedig egy olyan típusú játékos, aki el tudja kérni a labdát középen, és meg tudja játszani azt.”

Ralf Loose:

„Mondhatjuk, hogy az első félidőben a kezdőcsapatunk játszott, de persze még a felkészülés elején járunk, sok minden változhat. Úgy érzem, az egész meccset egyre jobban kézben tartottuk, a második játékrészben pályára lépők is jó teljesítményt nyújtottak. Örülök, hogy nyertünk, számunkra ez egy jó eredmény. A tavasz folyamán szeretnénk feljebb kerülni a tabellán, valamint még állunk a Svájci Kupában is, ott is szeretnénk további meglepetéseket okozva minél tovább eljutni.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek