hu en
2020. Január 09. 15:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
VÁLOGATOTT
Meglátogatta a csapatot Spanyolországban Marco Rossi

A válogatott szövetségi kapitány a csütörtök délelőtti edzésre érkezett meg az edzőtáborba.

Csütörtökön a reggeli után a már megszokott, 10 órás időpontban kezdődött a csapat tréningje Marbellában. A bemelegítés elejére érkezett meg a magyar válogatott szövetségi kapitánya, aki végignézte az edzést, váltott néhány szót játékosainkkal majd az edzés után hosszabban elbeszélgetett vezetőedzőnkkel, Joan Carrillóval.

„Joan Carrilóval 2012 óta, azaz azóta ismerjük egymást, hogy én a Honvéd vezetőedzője voltam, ő pedig Paulo Sousa mellett dolgozott a Vidinél. Nagyra értékelem a munkáját, kölcsönös tiszteleten alapszik a kapcsolatunk, sok mindent hasonlóképpen látunk a labdarúgásról. Örülök, hogy most is tudtunk beszélgetni az edzésmunkáról, játékosokról, úgy egészében a labdarúgásról. Annyit azért szeretnék ehhez hozzátenni, hogy jó viszonyban voltam a klub korábbi vezetőedzőjével, Marko Nikoliccsal is. Délelőtt egy nagyon jó intenzitású tréninget láttam, amelyen az egy az egy elleni, a kettő a kettő elleni, valamint a három a kettő elleni játékokon volt a hangsúly” - mondta az edzést követően az olasz szakember.

Marco Rossi, a tervek szerint megtekinti a pénteken 16:00 órakor kezdődő Winterthur elleni felkészülési mérkőzésünket is.

„Csütörtök délután a Puskás Akadémia edzését látogatom meg, majd a Vidi és a PAFC egyik edzőmérkőzését is megnézem majd. Szeretném, ha a játékosok éreznék, hogy ilyenkor is mögöttük vagyunk, támogatjuk őket, nem csak akkor, amikor zajlik a bajnokság. Persze nem szeretném zavarni őket, nem erről van szó, de egy rövid beszélgetést szeretnék velük megejteni a felkészülési meccsek után."

A szövetségi kapitány néhány szót a csütörtök délelőtti edzés után is váltott pár játékosunkkal, többek között Hangya Szilveszterrel is.

„Azt tudni kell mindenkinek, hogy mindig őszintén elmondom a véleményemet a dolgokról, ha kérdeznek. Ebben az esetben történt egy félreértés, de örülök annak, hogy ezt most személyesen tisztázni tudtuk" - mondta a tőle megszokott közvetlenséggel Marco Rossi, mielőtt a Puskás Akadémia főhadiszállása felé vette az irányt.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek