hu en
2019. November 13. 10:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vásároljon tavaszi bérletet és nyerjen Vidi-mezt és a 2020/2021-es idényre szóló bérletet!

Most éri meg igazán a Vidi-bérletesek népes táborához csatlakozni!

Már megvásárolható a VidiShopban, valamint hazai bajnoki mérkőzések alkalmával a jegypénztárakban, a 2019/2020-as szezon tavaszi idényére szóló Vidi-bérlet. 2020. február 17-én három szerencsés nyertest fogunk kisorolni, azon szurkolóink közül, akik 2020. február 14-ig megvásárolják a tavaszi bérletüket. Az ő nyereményük egy eredeti hazai Vidi-mez, illetve egy a 2020/2021-es idényre szóló éves bérlet lesz.

A nyereményjátékon azok vehetnek részt, akik a megadott határidőig megvásárolják a tavaszi bérletüket és kitöltik a sorsoláson való részvételi dokumentumot. Ezt a dokumentumot a VidiShopban vagy pedig a bajnoki mérkőzések előtt a jegypénztárakban kérhetik el a szurkolók és ott is kell azt kitöltve leadni. 

Azok a drukkerek, akik online vásárolják meg a tavaszi bérletüket, úgy vehetnek részt a nyereményjátékban, ha a bérletutalványt elküldik a [email protected] e-mail-címre a kitöltött dokumentummal együtt.

A sorsoláson való részvételi dokumentumot innen lehet letölteni. Amennyiben még kiskorú vagy, ezt a dokumentumot töltsd le!

A játékszabályzat ide kattintva érhető el!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek