hu en
2019. Október 04. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kerülj fel szombaton a MOL Aréna Sóstó óriáskivetítőjére!

A 'Seyu - Együtt a győzelemért!' applikáció segítségével a LED-falról is szurkolhatsz a csapatnak.

Az előző idényben, a DVSC és az Újpest elleni rangadókon kerülhettek fel lelkes szurkolóink első alkalommal a MOL Aréna Sóstó két hatalmas LED-falára, az akciót pedig a most szeptemberi, Újpest elleni találkozón megismételtük. Mivel a kezdeményezés nagy sikert aratott, ezért a Debrecennel játszott mérkőzés előtt, valamint a szünetben ismét meg lehet majd tekinteni a csapatot biztató fotókat a stadion óriáskivetítőin.

Ahhoz, hogy valaki felkerüljön a kivetítőre, nem kell mást tennie, mint letölteni okostelefonra a 'Seyu - Együtt a győzelemért!' nevű applikációt (Androidos készülékre itt, iOS-re itt) majd a MOL Fehérvár FC - Debreceni VSC meccset kiválasztva készíteni egy selfie-t! A képek a 2018-19-eshez képest új arculatban jelennek meg!

A lehetőség péntek reggeltől adott minden szurkolónk előtt, tehát azok is biztathatják ilyen módon a csapatot, akiknek nincs lehetőségük a MOL Aréna Sóstóban szurkolni. A helyszínen is érdemes fotózkodni, természetesen várjuk majd a stadionban készült képeket is. Az elkészült fotókat a kivetítő mellett Facebook-on is megjelenítjük majd, a találkozó lefújása után.

Azon szurkolóink közül, akik Vidi-mezben feszítenek a feltöltött fényképen, három Vidi-sálat sorsolunk ki. A játékszabály elérhető ide kattintva.

A feltöltött képek moderálásának lehetőséget fenntartjuk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek