hu en
2019. Október 04. 17:40  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Iványi Zoltán vezeti a szombat esti rangadót

A 2019/2020-as szezonban először találkozunk a rutinos játékvezetővel.

A korábban (háromszor volt az év játékvezetője kispályán) inkább futsal-játékvezetőként ismert Iványi Zoltán először 2006-ban vezetett bajnoki mérkőzést a Vidinek, csapatunk akkor a Diósgyőri VTK-t győzte le 2-0-ra.

Ezt követően több fontos mérkőzésünkön is közreműködött a békéscsabai játékvezető. A 2011-es és a 2015-ös Magyar Kupa döntőjében sajnos a KTE, valamint az FTC győzött, 2008-ban azonban éppen Debrecenben, Vidi-siker született a Ligakupa-döntő második felvonásában.

Utoljára idén májusban, ismét Magyar Kupa-döntőn találkoztunk Iványi Zoltánnal és ezúttal - történetünk során második alkalommal - megnyertük a kupát.

Iványi Zoltán segítői az oldalvonalak mellett Tóth II. Vencel és Albert István lesznek, az alapvonalak mögül pedig Solymosi Péter és Molnár Attila segítik a játékvezető munkáját, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Csatári Tibor látja el a szombat 19:30-kor kezdődő Vidi - DVSC rangadón.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek