hu en
2019. Október 03. 11:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Debrecen elleni rangadó előtt ismét családi programok a MOL Aréna Sóstóban!

A csapat biztatása mellett számos egyéb program miatt érdemes időben kijönni a találkozóra!

 

A MOL Fehérvár FC október 5-én, szombaton 19:30-as kezdettel lép pályára a Debreceni VSC elleni rangadón, a mérkőzésen pedig ismét elérhető lesz a szurkolói zóna!

A stadionban található VidiShop, valamint az Aréna Bisztró természetesen szombaton is nyitva lesz, de ezen felül is számos érdekességgel várjuk szurkolóinkat!

A „C” és a „D” lelátó alatti kerengőn mindenki bizonyíthatja tehetségét, hiszen a reflexfalnál Kovácsik Ádámékhoz hasonló reakcióidőre lesz szüksége drukkereinknek, de érdemes a hangszálakat is bemelegíteni, hiszen a "Szurkolj teli torokból!" játékunk során szurkolóinkat hangerősség-mérővel várjuk, ahol megmutathatják, milyen hangosan tudják kiabálni azt, hogy "Hajrá Vidi!". A Darts Focin a cél az lesz, hogy egy tapadós labdával három kísérlet alatt minél magasabb pontszámot érjenek el a résztvevők - és amíg valaki kipróbálja magát, a várakozók akár Instagram-keretben is fotózkodhatnak.

A reflexfalnál, a hangerősség-mérőnél és a darts focinál magukat kipróbálók oklevélben részesülnek.

A legkisebbeket a gyereksaroknál arcfestéssel, Vidi-kifestővel és természetesen Stoplival várjuk!

A szünetben a Főnix SE táncosai lépnek fel a MOL Aréna Sóstó gyepén.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek