hu en
2019. Szeptember 10. 11:42  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
NŐI LABDARÚGÁS
Hajrában szerzett gólokkal győzte le a Soroksárt felnőtt női csapatunk

A második félidő elején egyenlítettek a vendégek, de végül itthon tartottuk a három pontot.

A női NB II-es bajnokság 3. fordulójában a MOL Fehérvár FC ellenfele a Soroksár SC csapata volt. Gajdóczi Tibor vezetőedző együttese 3-1-es sikerrel abszolválta a mérkőzést. A találkozóról Róth Magdolna női szakági koordinátor nyilatkozott a molfehervarfc.hu-nak.

"A 3. fordulóban riválisunk az újonnan alakult Soroksár együttese volt, amely a Kelen SC testvércsapatának tekinthető. Remekül kezdtük a mérkőzést, jó ritmusban futballoztunk és szép támadásokat vezettünk. Mi birtokoltuk a labdát és irányítottuk a játékot, de a helyzeteink sajnos egy kivételével kimaradtak. A második játékrészben méginkább igyekeztünk nyomást gyakorolni rájuk, de a Soroksár egy gyors kontrából váratlanul egyenlített. Erre a találatra hosszú ideig nem tudtunk reagálni, de végül a hajrában szerzett két góllal megint előnyre tettünk szert és így itthon tartottuk a három pontot" - fogalmazott Róth Magdolna női szakági koordinátor.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek