hu en
2019. Augusztus 11. 20:15  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Kovácsik Ádám: "Csapatmunka volt!"

Kapusunk szerint győzelmünk ellenére a Puskás Akadémia lehet a szezon meglepetéscsapata.

2-0-ra győzött a MOL Fehérvár FC a Puskás Akadémia FC otthonában az OTP Bank Liga 2. fordulójában. A találkozón kapusunk, Kovácsik Ádám több nagy védést is bemutatott, a lefújást követően pedig a molfehervarfc.hu-nak is nyilatkozott.

"Voltak nagy helyzetei a Puskás Akadémiának, nem is egy, nem is kettő, az első és a második félidőben is...ezekből nem kaptunk gólt, a mi helyzetkihasználásunkat pedig dicséri, hogy kétszer is eredményesek tudtunk lenni. A másodikkal le is zártuk a meccset. Az egyébként nem volt könnyű szituáció, remekül csinálta Futács Márkó! Igyekeztem hozzátenni a magamét, de úgy vélem, az egész együttes jól játszott, csapatmunka volt, a lényeg, hogy nyertünk. Számítottunk arra, hogy helyzeteket fog kialakítani a felcsúti gárda, hiszen magánvéleményem szerint ők lesznek a szezon meglepetéscsapata. A három elöl játszó labdarúgójuk nagyon jó, tudatosan hátrébb is állnak, hogy nekik legyen területük. Remekül kontráznak és már az Újpest ellen is sok lehetőségük volt, ahogy ellenünk is. Szerencsére nem tudták kihasználni ezeket, így nagyon fontos három pontot szereztünk" - fogalmazott Kovácsik Ádám.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek