hu en
2019. Augusztus 08. 12:19  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Futács Márkó: "Meg kell dolgoznunk a három pontért vasárnap"

A Kaposvár ellen duplázó csatárunk szerint itt az idő, hogy végre legyőzzük a Puskás Akadémiát.

A Kaposvári Rákóczi FC ellen 4-2-re megnyert mérkőzésen duplával kezdte az OTP Bank Liga 2019-20-as kiírását Futács Márkó. A góllövőlistán jelenleg holtversenyben éllovas csatárunk a Puskás Akadémia FC elleni bajnoki előtt elmondta várakozásait a molfehervarfc.hu-nak.

"A múlt hét csütörtök-péntek-szombati hangulat értelemszerűen nem volt túl jó. Annak örülök, hogy az első bajnoki pozitívan sikerült, ettől egy kicsit feldobottabbak lettünk és bízunk benne, így is tudjuk folytatni. Ha ugyanolyan lendülettel megyünk bele a Puskás Akadémia FC elleni mérkőzésbe, mint tettük azt a Kaposvár ellen, ha ugyanúgy meg tudjuk nyerni a párharcokat, akkor nem lehet gond vasárnap. Hajtani fogunk, meg kell dolgoznunk a három pontért, de készen állunk a feladatokra. A 2018-19-es szezonban a felcsútiakkal játszott mérkőzések meglehetősen negatívak voltak, úgyhogy itt az idő, hogy végre megverjük őket. Remélem, sok szurkoló fog kilátogatni, rengeteget jelentene a támogatásuk!" - nyilatkozta Futács Márkó.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek