hu en
2019. Május 11. 20:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Boban Nikolov: "Szükségünk volt erre a győzelemre"

Macedón középpályásunk sok sikert kívánt az MTK-nak a bennmaradásért vívott harchoz.

A MOL Vidi FC az OTP Bank Liga 32. fordulójában az MTK Budapest FC fölött gólgazdag mérkőzésen 4-2-es győzelmet aratott. A találkozónak kulcsfigurája volt Boban Nikolov, aki végigjátszotta az összecsapást és együttesünk második gólját szerezte, a lefújást követően pedig a molvidi.hu-nak nyilatkozott.

"Boldog vagyok, hiszen szükségünk volt erre a sikerre, hogy önbizalmat gyűjtsünk és kissé megkönnyebbüljünk. Most már csak arra fókuszálunk, hogy ezt a szezont Magyar Kupa-győzelemmel zárjuk, amiben segítséget nyújtanak nekünk az olyan tétmérkőzések, mint a mai vagy a következő heti. Ezeken is ugyanúgy bele kell adnunk mindent, mintha a fináléról lenne szó, ami persze azt is jelenti, hogy a Haladást is meg kell vernünk. Visszatérve a mai összecsapásra, nem ijedtem meg, amikor az MTK vezetést szerzett, mivel jól futballoztunk és biztos voltam benne, hogy a miénk lesz a három pont. Négyszer találtunk be, ez önmagáért beszél, még akkor is, ha a végén néhány kontránkban bizony benne maradt a gól. Végezetül: szeretnék sok sikert kívánni az MTK-nak a bennmaradásért vívott harcukban!" - fogalmazott Boban Nikolov.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek