hu en
2019. Március 12. 21:20  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
NŐI FUTBALL
A Mosonmagyaróvár elleni meccset is magabiztosan nyerte felnőtt női csapatunk

Gajdóczi Tibor együttese őrzi előnyét a tabellán.

A hétvégén a Mosonmagyaróvári TE gárdájának vendége volt a MOL Vidi FC felnőtt női csapata az NB II Nyugati csoportjának 11. fordulójában. Gajdóczi Tibor együttese magabiztos sikert aratott és így továbbra is vezeti a tabellát az SC Sopron előtt. A molvidi.hu-nak Róth Magdolna női szakági koordinátor nyilatkozott.

"A vasárnapi összecsapáson újabb olyan együttes volt az ellenfél, amellyel egyszer a szezon során már megmérettettünk. A mostani, 4-0-ás győzelem alkalmával úgy játszottunk, ahogyan az elvárható. A legfontosabb számunkra továbbra is a három pont, amit ismét sikerült megszereznünk, elégedettek lehetünk. A szokásoknak megfelelően továbbra is hétről hétre készülünk, minden meccsre úgy, mintha bajnoki döntő lenne. A következő akadályt az Ajka jelenti majd, amellyel szombaton 15 órától csapunk össze itt, Székesfehérváron" - fogalmazott Róth Magdolna.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek