hu en
2019. Január 19. 12:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
NŐI FUTBALL
NB I-es teremtornán vett részt felnőtt női csapatunk

Fiatal gárdánk számos remek találkozón van túl.

Januárban természetesen nemcsak a MOL Vidi FC férfi felnőtt csapata kezdte meg a felkészülést a 2019-es tavaszi idényre, hanem az utánpótlás- és női csapatok is. Felnőtt női gárdánk ráadásul a január 12-13-i hétvégén rangos eseményre kapott meghívást, hiszen pályára léphettek a VOK-ban rendezett női NB I-es teremtornán. A megmérettetésről Róth Magdolna, klubunk női szakági koordinátora nyilatkozott.

"A nyolccsapatos tornán Gajdóczi Tibor vezetőedző hiányában mérkőzött együttesünk, szerepét ideiglenesen Herczeg Bence, Mári Attila és jómagam vettük át. Összesen 14 mezőnyjátékost és 3 kapust nevezhettünk és tudtuk, hogy egyelőre ízlelgetni megyünk az NB I-es tempót. Ez így is lett, a 8. helyezést értük el, de nem keseredünk el, hiszen számos kiváló meccset játszottunk és több helyről is dicséretet kaptunk teljesítményünkért. Külön kiemelném, hogy amíg az ellenfelek java része 23-24 éves átlagéletkorú gárdát állított ki, a mieink ennél jóval fiatalabbak, zömében 17-18 évesek voltak. Abszolút nem szégyenkezhetünk, pozitív élmény volt a torna, az MLSZ-nek pedig ezúton is szeretnénk megköszönni a profi szervezést. Amennyiben jövőre is meghívást kapunk - és erre szóbeli ígéretet már hallottunk -, biztosan sokkal sikeresebben vesszük majd az akadályokat" - fogalmazott Róth Magdolna.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek